- AutorOdp.
- 30 marca 2008 at 20:13
Ja niedawno dostałam od mojego chłopaka Pumę czerwoną 🙂
żlicznie pachnie! 🙂31 marca 2008 at 20:15hm…..
mam tego troche więc przedstawiam moje faworyty:cat de luxe – naomi campbell – cudo – na każdą okazję
pioson christian dior – wybitnie indywidualny i nie dla każdej kobiety. Ma on taką zdolnożć, że zmienia sie wraz z temperaturą ciała, emocjami i samopoczuciem. Zwraca uwagę otoczenia.
dolce & gabbana – feminine – cos zupełnie innego niż spowszedniałe light blue – jest tak przede wszystkim piżmo – rewelacyjnie kompuje sie z indywidualnym zapachem skóry – czyli na każdej kobiecie pachnie inaczej
hugo boss deep red – mega kobiecy, uwodzicielski i… erotyczny
lolita lempicka – zawsze żwietne na wieczór
i…moje ostatnie odkrycie – -nina ricci – nina – booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooski – na szczężcie mało znany
19 kwietnia 2008 at 11:45Nie wiem czy bylo wymieniane ale sa extra: SPORT JIL SANDER for women.
Polecam!!21 czerwca 2008 at 22:44C-thru kwiatowy…mmm, booski ;] aktualnie go używam.i jest sliczny 🙂
14 lipca 2008 at 10:21Armani Code, na wszelkie okazje 🙂
14 października 2008 at 12:25Hej, a znacie jakież nowe oryginalne perfumy (chodzi mi o zapach dla panów)? Bo znajomy będzie miał niedługo imieninki i chcemy mu zrobić prezent razem z koleżankami 😀 może coż z własnego dożwiadczenia podpowiecie? Liczymy na waszą pomoc
11 grudnia 2008 at 12:43moje faworytne to zdecydowanie kenzo jungle elephant:). kupilam siostrze pod choinke na ebay:). mam nadzieje ,ze bedzie sie dzielila:P
13 grudnia 2008 at 22:14Calvin Klein – Euphoria – na zimę, mocny, wieczorowy
Laura Biagotti – Donna – delikatny
Priscilla Presley- Indian Summer
i stary, poczciwy zapach Vanilla Fields 🙂
27 grudnia 2008 at 11:05Paco Rabanne – Ultraviolet; UWIELBIAM!
27 grudnia 2008 at 19:42calvin klein – euphoria i to najlepiej silver edition – jest ciutek intensywniejszy
rewelacja
28 grudnia 2008 at 19:49DKNY zielone jabłko
2 stycznia 2009 at 18:08[usunięto_link] wrote:
calvin klein – euphoria i to najlepiej silver edition – jest ciutek intensywniejszy
rewelacja
Podzielam zdanie 🙂
2 stycznia 2009 at 18:16Kylie Minogue – sexy darling
Bvlgari – omnia amethyste
Naomi Campbell – cat deluxe (at night)
Lacoste różowaUWIELBIAM i polecam 🙂
28 stycznia 2009 at 00:11Valentino – Rock in Rose boski zapach!
28 stycznia 2009 at 09:05a chyba nikt nie mówił o Mexx Woman. ja jestem w nich zakochana.
na drugim miejscu Hugo Boss Hugo women. - AutorOdp.