najstarsza mama

• Autor
    Odp.
  • biala_stopa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 28
    • Bywalec

Tak sobie myżlę, bo i wiek i presja…Dziadkowie wątpią, bo jeden mąż się nie spisał….a ja już nie najmłodsza…
    Jak myżlicie? do jakiego wieku jest ta granica urodzenia dziecka?

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Gdybym miała o tym decydować to tak do 37-38 lat, ale to i tak z drugim dzieckiem.

jakubek
    Keymaster
    • Tematów: 37
    • Odp.: 1015
    • Maniak

Ja myżlę że to nawet może być jakież 40-41 jeżeli chodzi o drugie dziecko

biala_stopa
    Member
    • Bywalec

ILE???????????????
    nie nie no way!!! Taka stara to ja nie będę – tak liczę, że jakiż się zlituje nade mną i mnie zapłodni wczeżniej!
    Ile miałeż lat jak zostałeż tatą?

jakubek
    Keymaster
    • Maniak

Mam 3x i jeszcze nie jestem tatą…..

Zauważ że piszę o drugim dziecku…..na pierwsze to faktycznie ciut za dużo

biala_stopa
    Member
    • Bywalec

Onione, masz rację, jednakże mam wrażenie, że zawsze granicę rodzenia wydłużają ci, którzy, są grubo po 30 i dopiero myżlą o założeniu rodziny. Ostatnio koleżanka w pracy opowiadała mi, że w jej molochu korporacyjnym, w dziale konkurencyjnym u niej, pracuje 7 kobiet i wszystkie są wolne, i samotne, i czyhają tylko na faceta…najmłodsza ma 33 a najstarsza 42. I każda uważa, że nie miała czasu do tej pory założyć rodziny. W tym dziale jest jeden chłopak, który ma 29 i po kolei…zapoznaje się z nimi bliżej. Ostatnio stwierdził, że koniec, bo co druga, chce z nim wpażć. Gdyby ktoż inny to mówił..nie uwierzyłabym…`
    Jedno jest pewne…biologii się nie oszuka…przykre to, ale prawdziwe.
    Kończąc optymistycznie…chciałabym się wyrobić tak, aby dziecko było zdrowe.
    niestety 30 lat minęło….

biala_stopa
    Member
    • Bywalec

Jeszcze jedno, zapomniałam o tych „kawalerach”, którzy mają starsze partnerki….jakubku, a jak jest u ciebie? ile twoja narzeczona ma latek? A onione? jaka jest różnica wieku miedzy wami?

jakubek
    Keymaster
    • Maniak

A kto powiedział Biała stopo że mam narzeczoną??, ale nie należę do tych którzy uganiają się za znacznie starszymi kobietami.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " najstarsza mama"

Przewiń na górę