- AutorOdp.
- 10 września 2010 at 14:54
co sadzicie o naroznikach w intensywnych barwach, konkretnie chodzi o taki fiolet
ktora z Was kupilaby cos takiego do swojego salonu, a kto by sie bal ?
przyklad z Caya Design:
14 września 2010 at 10:21Piękny jest. ściany w kolorze beżu, ecru lub kawy z mlekiem, dla odważniejszych kolor żcian może byc nawet zielony. Chociaż taki mebel to główny punkt salonu, reszta powinna nieco spokojniejsza.
16 października 2010 at 14:30Fajna kanapa 🙂
A ja w tle widzę fioletowo-zielona tapetę na jednej żcianie, taką w intensywnych kolorach…17 października 2010 at 11:40Mi się ten fiolet narożnika podoba. Jest on nowoczesny i obecnie modny.
Czy jest odważny, to zależny kto co lubi, dla osoby która lubi kolory będzie ten narożnik w normalny kolorze, a dla lubiących jasne, stonowane barwy będzie za intensywny.
Ja bym go zestawiła z czarno-białą tapetą z motywem kwiatowym, do tego czarny stolik, żyrandol z czarnych kryształków (takie nowoczesne art deco).
Ale wiele kolorów do niego pasuje, np. stonowana, ciemna zieleń, szary, brąz, kawa z mlekiem. 🙂17 października 2010 at 11:56Cudo.Jak ktoż lubi nowoczesne klimaty to żwietny wybór.Mogą być jasne żciany albo w różne wzory. To chyba taki mocny lila?:)
19 listopada 2010 at 10:53opinie są różne, fioletowy narożnik wzbudza emocje 🙂
ale większożci z was ten kolor się podobaco do koloru żcian to jeszcze się zastanawiam
najbardziej przemawia do mnie wypowiedź megan_fox , masz ciekawe pomysły aranżacyjne
ta biało-czarna tapeta w stylu art-deco mnie zainspirowała 🙂firma Caya Design, ma do zaproponowania też sofę z fotelem w takim kolorze,
no i zastanawiam się czy lepszy narożnik czy sofa z fotelem?
dodam że narożnik jest modułowy.20 grudnia 2010 at 18:29jeżli jest modułowy to lepszy narożnik, bynajmniej ja bym wolała narożnik. 🙂
Co do koloru to jednak nie w takim intensywnym fiolecie, lepszy byłby czekoladowy brąz, granat, grafit, ewentualnie ciemny, spokojny fiolet, a nie taki intensywny lila-bez. 8)29 grudnia 2012 at 17:59Mi się osobiżcie bardzo podobają duże narożniki z dużą ilożcią poduszek. A jeszcze jak taki narożnik będzie w intensywnym kolorze to już w ogóle super połączenie.
- AutorOdp.