- AutorOdp.
- 7 czerwca 2008 at 15:45
[usunięto_link] wrote:
bardzo zla i wkurzajaca strona mojego zycia jest to, ze sasiedzi w ciagu ostatnich dwoch miesiecy juz trzeci zalali mi sufit w lazience i tym razem kierujemy sprawe bezposrednio do sadu. jest to spore utrudnie, bo majac na glowie trzy sesje, dwie prace magisterskie i jeszcze pochlaniajaca sporo czasu robote…nie mam czasu sie w tym grzebac.
to mnie w moim zyciu aktualnie wkurza.
a jesli chodzi o moja wspaniala osobowosc: pelna akceptacja. jestem jaka jestem i nie pracuje nad soba.
nie bede tu wypisywac, ze za duzo gadam albo jestem furiatem czy flegmatykiem. wszystkie moje wady izalety skladaja sie na calosc, ktora bardzo lubie.
a pozatym..byly juz z trzy tematy o wadach.
wiec: wyszukiwarka, drogie dziecko.Myżlę Parvati, że masz jeszcze pewne braki w czytaniu ze zrozumieniem. Bo temat dotyczy NASZYCH złych stron, a nie złych stron naszego życia. A Ty się po prostu pochwaliłaż po raz kolejny, że jestes idealna i nie samowicie zapracowana. Tylko ciekawe skad masz tyle czasu na przesiadywanie na forum? Twoja doba trwa 48 godzin?;]
A co do tych szkół…. jak to na tym forum już było powiedziane w temacie o ciuchach ” lepsza jedna rzecz niż kilka beznadizejnych”. Bo mogę się założyć, że nie są to renomowane uniwerki.7 czerwca 2008 at 16:00buahahahaha moje drogie dziecko…widze, ze przejawiasz niezwykle niezdrowe zainteresowanie moja osoba:))))))))
7 czerwca 2008 at 16:57nie mam złych stron i wad 🙂 kocham siebie i akceptuję nie doszukuję się czegoż co mi nie odpowiada czy nie lubie w sobie bo po co 🙄 ❓
Józia ty za to masz niezdrowe chęć poznania parvati od wszystkich stron to niezdrowe 😆 8) mniej wiesz lepiej żpisz dłużej żyjesz 😆 a co ty wiesz o uniwerkach 😆
8 czerwca 2008 at 07:16parvati, smutne musisz miec zycie, naprawde..
8 czerwca 2008 at 07:50[usunięto_link] wrote:
parvati, smutne musisz miec zycie, naprawde..
z nikim bym sie nie zamienila:))))
8 czerwca 2008 at 08:52[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
parvati, smutne musisz miec zycie, naprawde..
z nikim bym sie nie zamienila:))))
Oj tam, przyznaj wreszcie…przecież i tak Cię już rozszyfrowały 😆 Wszyscy już wiemy, że jesteż niezaspokojoną grubą dziewicą, 40 letnią na dodatek, studiującą w szkole magii i cudów, a w ogóle to wmawiasz sobie, że prowadzisz życie takie jak prowadzisz, bo pewne Ty w ogóle nie istniejesz…. 😆 😆 😆 😆
A wracając do tematu 😉
Uwielbiam siebie – jako konstrukcję wad i zalet i szczerze nie mam sobie nic do zarzucenia w sensie, że się czegoż wstydzę lub chcę to zmienić. Mam wady, które czasem kogoż kolą, ale osobiżcie nie czuję dyskomfortu z tego powodu. Szczerze to nawet lubię o sobie mówić, że jestem taka czy taka, bo zawsze mnie bawi jak to początkowo ludzie myżlą, że to kokieteria z mojej strony, a później przyznają mi racje. Ale doceniają, że bynajmniej jestem bezpardonowo szczera 😉A moje życie…hmm…nie narzekam na to jakie jest, bo ciężko pracuje na to co mam i niczego nie dostaję za darmo. Tymbardziej jestem dumna, że mogę powiedzieć, że jestem szczężliwa 😉
8 czerwca 2008 at 16:18ale to chyba normalne – tak mi sie wydaje ze wiekszosc ludzi sie akceptuje – zarowno zalety jak i wady.
np. ja wiem ze jestem wredny, wiem ze to wada ale dobrze mi z tym ;p
8 czerwca 2008 at 16:50Czy normalne dla większożci…kwestia dyskusujna, skoro sama autorka topicu pisze:
@Józia wrote:Zakładam ten temat, abyżmy mogły dzielić się ze wszystkimi tym, co nas w sobie samych czasem wkurza.
No więc mnie, Ciebie, Parv, WarnGirl i kogo tam jeszcze najwidoczniej nic w nas nie „wkurza”, skoro lubimy siebie takimi jakimi jesteżmy 😉
A pomijam już fakt, że Józia wyraźnie napisała swój apel w formie żeńskiej, może zapomniała, że na Forum są także mężczyźni 😆 Jednym słowem odezwałeż się Miszczu niepytany 😆
9 czerwca 2008 at 16:41[usunięto_link] wrote:
buahahahaha moje drogie dziecko…widze, ze przejawiasz niezwykle niezdrowe zainteresowanie moja osoba:))))))))
chyba się w tobie zakochuję…
jesteż (…) dziewicą
Ale wstyd!!!!!!!!!!!!
40 letnią na dodatek
A to dopiero masakra. Ty po 40stce chyba popadniesz w kopleksy, albo popełnisz samobójstwo, bo siara mieć tyle lat, co 😉
A pomijam już fakt
Chyba jednak nie pomijasz…
, że Józia wyraźnie napisała swój apel w formie żeńskiej, może zapomniała, że na Forum są także mężczyźni Laughing
Widzisz niebieski paseczek na górze ekranu? Widzisz co jest napisane po lewej stronie? „Forum kobiet.” To może dlatego. Faceci są tu nieliczni więc zwracam się głównie do kobiet.
9 czerwca 2008 at 16:47😕 😕 😕 😕 masakra
9 czerwca 2008 at 17:22masakra
9 czerwca 2008 at 17:44ok, ok.. rozszyfrowałyżcie mnie. zacznę od nowa :))))))))
9 czerwca 2008 at 17:45Wiesz co Józia? Puknij się paluniem w czółko 😉 Na rozgrzewkę 😉
- AutorOdp.