- AutorOdp.
- 4 kwietnia 2011 at 12:52
mleczko???…olejek???…..balsam??? to produkty które używamy my kobiety aby nasze ciało było nawilżone co wy używacie ???? ja znowu powróciłam do olejku arganowego z mary cohr skóra miękka gładka i napięta a do tego pięknie pachnie..
8 kwietnia 2011 at 17:51Ja natomiast preferuję masła do ciała Flosleku-kupuję je w aptekach i bardzo sobie chwalę!
8 kwietnia 2011 at 20:29Ja jakiż czas temu znalazłam mleczko idealne – L`Oreal, Nutrilift i już nie zamienię go na żadne inne 🙂
9 kwietnia 2011 at 11:32ja ostatnio zaczelam kupowac w rossmanie balsamy Alterry – czytalam gdzies w necie, ze sa naturalne, bez konserwantow itp. Nawilzaja bardzo dobrze i maja przyjemny zapach.
9 kwietnia 2011 at 13:30Ja za to lubię polskie produkty 🙂 i żwietnie sprawdzaja sie u mnie wszelkie balsamy i mleczka Ziaji.
10 kwietnia 2011 at 06:58Lubię wszystko co przyjemnie pachnie, n****ętniej masła: cynamonowe, waniliowe itp.
10 kwietnia 2011 at 15:28Ja to jestem leniuchem … ale ostatnio wypróbowałam kilka kropli oliwki dla dzieci dodawać do kąpieli i powiem Wam, że faktycznie skóra jest bardziej naiwlżona :). Nie ma potrzeby już później balsamowania.
12 kwietnia 2011 at 12:31Też jestem leniem, więc może wypróbuje Twój sposób z oliwką;) Ogólnie raczej się niczym po kąpieli nie smaruje. Mam wodę ze studni, która tak nie wysusza skóry
12 kwietnia 2011 at 14:00Soraya i Nivea oczywiżcie głęboko nawilżające.., a o tym olejku nie słyszałam. hmm wypróbuje 🙂
13 kwietnia 2011 at 08:40ja lubie po kapieli oliwki dla dzieci 🙂 pieknie pachna i skora jest bardzo dobrze nawilzona.
15 kwietnia 2011 at 11:42Ja do kapieli dodaje oliwkę i mam też oliwkę pod prysznic 😉 a po wcieram genialnie nawilżający balsam z L’oreal
19 kwietnia 2011 at 18:35Bardzo dobre balsamy są z Garniera. Najlepszy jest dla mnie intensywnie nawilżający. Skóra jest gładka i dobrze nawilżona.
20 kwietnia 2011 at 18:08[usunięto_link] wrote:
Ja to jestem leniuchem … ale ostatnio wypróbowałam kilka kropli oliwki dla dzieci dodawać do kąpieli i powiem Wam, że faktycznie skóra jest bardziej naiwlżona :). Nie ma potrzeby już później balsamowania.
Dla mnie to nie jest metoda dla leniucha bo po takim zabiegu trzeba wanne wyszorowac z tlustego osadu 🙂 a apropo oliwy to podobny efekt uzyskuję korzystajac z balsamu solnego na bazie oliwy serii beEco flosleku. Na skorze pozostaje oliwne natluszczenie :-):-) Po zimie gdy skora sucha sie robi to swietny zabieg
29 kwietnia 2011 at 13:47Dobry balsam nawilżający to podstawa, szczególnie gdy lato się zbliża, a wraz z nim sezon na opalanie. Oprócz tego nie zapominajmy o nawilżaniu naszego ciała od wewnątrz, czyli wypijaniu odpowiedniej ilożci wody dziennie 🙂
18 maja 2011 at 07:41Najlepszym nawilzaczem jest zwykla oliwka do ciala, skora jest po niej miekka i delikatna
- AutorOdp.