• Autor
    Odp.
  • julia2007
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

taaak, popieram, tez je strasznie lubie

Kasztan
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 223
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

taaak, popieram, tez je strasznie lubie

Masz swój ulubiony zapach ? Ja chyba kakaowe – choć może to też sugestia opakowania które włażnie kończę. 😀

julia2007
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

czekoladowo-kokosowe;) ratuje sie tymn zapachem, kiedy np. sie odchudzam i nie moge jesc slodkiego – przynajmniej sie nawdycham cudnych aromatow;)

Anna_N
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Czyste masło shea jest najlepsze przynajmniej dla mnie – czyli wlascicielki skóry mega suchej 😉

eRozkosz_pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Dla mnie osobiżcie także mało do ciała jest skuteczne i zarazem odpowiednie w kwestii nawilżania. A słyszałyżcie może o nowym balsamie Nivea? Też podobno jest bardzo chwalony.

julietta
    Participant
    • Tematów: 2
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Czyste masło shea jest najlepsze przynajmniej dla mnie – czyli wlascicielki skóry mega suchej 😉

a czy w drogeriach mozna dostac maslo shea w czystej postaci? bo pewnie jako skladnik jeden z wielu w produkcie niewiele daje… 🙂 widzialam taki balsam bielendy, ale wahalam sie co do kupna … co do oliwki- kiedys uzylam i mialam jakies chropowate zaczerwienione nogi :/

Melata
    Member
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

Kurcze ja też się teraz po zimie borykam się z suchą skórą, balsamy nic nie dają..myżlę nad zakupem masła shea, wiecie gdzie go można dostać?

julietta
    Participant
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Kurcze ja też się teraz po zimie borykam się z suchą skórą, balsamy nic nie dają..myżlę nad zakupem masła shea, wiecie gdzie go można dostać?

ja mam maslo do ciala bielendy z shea i bardzo dobrze mnie nawilza. tez mam tendencje do suchosci skory, ale od czasu gdy uzywam tego masla- problem zniknal calkowicie, skora jest odzywiona i mieciutka!

GoldClinic_pl
    Member
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Może niekoniecznie z perfecty,natomiast generalnie nawilżanie ciała za pomocą masła to dobra i skuteczna opcja więc czemu nie. Warto szukać w sklepach internetowych z kosmetykami,tam mamy szeroki wybór.

julietta
    Participant
    • Zapaleniec

dziewczyny, ja teraz odkrylam serie bikini z bielendy. wiadomo lato- opalanie a jednoczesnie strach przed przesuszona skora. jednak postanowilam zaryzykowac kupilam caly zestawik, bo producent reklamuje ze kosmetyki sa z kwasem hialuronowym wiec skora pozostaje nawilzona. i tak wlasnie jest! mam superopalenizne a moja skora na tym nie ucierpiala. najbardziej z calej serii lubie mleczko nawilzajace po opalaniu- swietnie schładza po lezeniu plackiem na sloneczku 🙂

Wilady.pl
    Member
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

A ja mogę polecić balsam pod prysznic Nivea z miodem,który rewelacyjnie pachnie i skutecznie nawilża,znajoma odkryła go przez przypadek i naprawdę bardzo mi się spodobał:)

Specjalista Aspazji
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

Jedne z najskuteczniejszych zabiegów odżywiających i nawilżających są zabiegi z udziałem kosmetyków KLAPP. Kwas hialuronowy, algi i skwalen dogłębnie i nawilżają skórę, najlepsze są dla odwodnionej skóry i skłonnej do przesuszeń.

rafandynka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Ja polecam od siebie zestaw olejek pod prysznic+peeling cukrowy nawilzajacy z bielendy-twoja pielegnacja. Odkad zaczelam stosowac te polaczenie mam bardzo gładka, przyjemna w dotyku i dobrze nawilona skore, a w dodatku piekny kwiatowy zapach dlugo sie na niej utrzymuje.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " nawilżanie ciała"

Przewiń na górę