- AutorOdp.
- 25 lutego 2014 at 07:13
taaak, popieram, tez je strasznie lubie
25 lutego 2014 at 11:26[usunięto_link] wrote:
taaak, popieram, tez je strasznie lubie
Masz swój ulubiony zapach ? Ja chyba kakaowe – choć może to też sugestia opakowania które włażnie kończę. 😀
26 lutego 2014 at 19:57czekoladowo-kokosowe;) ratuje sie tymn zapachem, kiedy np. sie odchudzam i nie moge jesc slodkiego – przynajmniej sie nawdycham cudnych aromatow;)
12 marca 2014 at 10:16Czyste masło shea jest najlepsze przynajmniej dla mnie – czyli wlascicielki skóry mega suchej 😉
12 marca 2014 at 11:27Dla mnie osobiżcie także mało do ciała jest skuteczne i zarazem odpowiednie w kwestii nawilżania. A słyszałyżcie może o nowym balsamie Nivea? Też podobno jest bardzo chwalony.
13 marca 2014 at 17:25[usunięto_link] wrote:
Czyste masło shea jest najlepsze przynajmniej dla mnie – czyli wlascicielki skóry mega suchej 😉
a czy w drogeriach mozna dostac maslo shea w czystej postaci? bo pewnie jako skladnik jeden z wielu w produkcie niewiele daje… 🙂 widzialam taki balsam bielendy, ale wahalam sie co do kupna … co do oliwki- kiedys uzylam i mialam jakies chropowate zaczerwienione nogi :/
15 marca 2014 at 11:04Kurcze ja też się teraz po zimie borykam się z suchą skórą, balsamy nic nie dają..myżlę nad zakupem masła shea, wiecie gdzie go można dostać?
14 maja 2014 at 21:06[usunięto_link] wrote:
Kurcze ja też się teraz po zimie borykam się z suchą skórą, balsamy nic nie dają..myżlę nad zakupem masła shea, wiecie gdzie go można dostać?
ja mam maslo do ciala bielendy z shea i bardzo dobrze mnie nawilza. tez mam tendencje do suchosci skory, ale od czasu gdy uzywam tego masla- problem zniknal calkowicie, skora jest odzywiona i mieciutka!
15 maja 2014 at 10:33Może niekoniecznie z perfecty,natomiast generalnie nawilżanie ciała za pomocą masła to dobra i skuteczna opcja więc czemu nie. Warto szukać w sklepach internetowych z kosmetykami,tam mamy szeroki wybór.
4 lipca 2014 at 11:10dziewczyny, ja teraz odkrylam serie bikini z bielendy. wiadomo lato- opalanie a jednoczesnie strach przed przesuszona skora. jednak postanowilam zaryzykowac kupilam caly zestawik, bo producent reklamuje ze kosmetyki sa z kwasem hialuronowym wiec skora pozostaje nawilzona. i tak wlasnie jest! mam superopalenizne a moja skora na tym nie ucierpiala. najbardziej z calej serii lubie mleczko nawilzajace po opalaniu- swietnie schładza po lezeniu plackiem na sloneczku 🙂
14 lipca 2014 at 10:53A ja mogę polecić balsam pod prysznic Nivea z miodem,który rewelacyjnie pachnie i skutecznie nawilża,znajoma odkryła go przez przypadek i naprawdę bardzo mi się spodobał:)
3 sierpnia 2014 at 06:34Jedne z najskuteczniejszych zabiegów odżywiających i nawilżających są zabiegi z udziałem kosmetyków KLAPP. Kwas hialuronowy, algi i skwalen dogłębnie i nawilżają skórę, najlepsze są dla odwodnionej skóry i skłonnej do przesuszeń.
18 marca 2017 at 14:02Ja polecam od siebie zestaw olejek pod prysznic+peeling cukrowy nawilzajacy z bielendy-twoja pielegnacja. Odkad zaczelam stosowac te polaczenie mam bardzo gładka, przyjemna w dotyku i dobrze nawilona skore, a w dodatku piekny kwiatowy zapach dlugo sie na niej utrzymuje.
- AutorOdp.