• Autor
    Odp.
  • przem1885
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Należę do osób u których występuje tak zwana projekcja emocji. Tzn. bardzo ekspresyjnie reguję na coż pozytywnego i negatywnego. Jak zdam egzamin to skaczę z radożci, a jak się pokłócę z dziewczyną to np rzucę telefonem. Kiedyż strasznie mnie denerwowało, że ustawia mi radio w samochodzie na fulla. Robiła, to przez miesiąc, pierwszy miesiąc. Pewnego dnia przeprowadziłem szybką kalkulacje plusów i minusów i wyrzuciłem radio za okno, podczas jazdy:) Potem musiałem przepraszać za moje zachowanie:) Ale 2 miechy później powiedziała mi, że to było takie… „męskie” 🙂 Co Wy myżlicie na temat „projekcji emocji”? Niedojrzałe? Może zdrowe? Można troche o tym poczytać tutaj, jak ktoż chce: [usunięto_link]

metiv
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 19
    • Bywalec

najpierw cie dreczyla ustawianiem glosno radia, pozniej musiales przepraszac za reakcje jaka spowodowala u ciebie, to regula zyciowa, tak sie mniej wiecej zamykaja relacje kobieco meskie.
    Mozesz odreagowywac stres – wtedy bedziesz musial przepraszac, mozesz nie odreagowywac – rzuci cie bo nie meski

cebeka
    Member
    • Tematów: 0
    • Początkujący

Heh.
    Radio przez okno… dobre !

KellyBundy123
    Member
    • Tematów: 0
    • Początkujący

Jeżeli potrafisz to kontrolować, jest ok, ale jeżeli działasz pod wpływem emocji, nie kontrolujesz się, możesz zrobić coż głupiego i później żałować, więc o wiele lepiej jest być żwiadomym tego, co się robi i być Panem/Panią swojego ciała 😉 A wywalić radio przez okno… Fajnie, przynajmniej nie jesteż materialistą 😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nerwy u facetów"

Przewiń na górę