- AutorOdp.
- 11 stycznia 2009 at 21:15
podkładu z pędzelkiem z AVONu
fatalny…
nie rozprowadza się w ogóle
wałkuje się
i jakoż szybko zastyga11 stycznia 2009 at 21:39Dzięki za przestrogę!
Ja już szczerze mówiąc nie kupuję kosmetyków z Avonu-jakoż mi nie pasują,już wiele razy się bardzo nimi rozczarowałam! Moja kuzynka jest konsultantką i ciągle mnie na coż namawia ale teraz mam silną wolę i się nie daję!
22 stycznia 2009 at 21:57Ja nie przepadam za kremami, ale niektore z tych kosmetykow sa naprawde niezle.
23 stycznia 2009 at 18:58Niektóre kosmetyki Avonu są całkiem niezłe.
Ne odpowiada mi jedynie sposób ich dystrybucji; przez konsultantki, później długie czekanie na te zamówione kosmetyki.. Identycznie z Oriflame, a też lubię ich produkty.. ;/30 stycznia 2009 at 13:47Tak to czekanie było najgorsze, teraz jak mam ochote i możliwożć wolę kupić w sklepie.
2 lutego 2009 at 11:37ja nie polecam tych perełek -brązowych i różowych- Róż w kolkach- czy jak to sie tam nazywa
trzeba sie naprawde natrudzić żeby uzyskac jakikolwiek efekt
ja juz zaczęłam po prostu rozgniatać je żeby choc troche koloru uzyskać….i łyny do kąpieli tez sa bez sensu pachna jako płyn ale jako piana juz nie…
2 lutego 2009 at 17:28heh też naciełam się na te płyny do kąpieli nie polecam.
2 lutego 2009 at 18:56Ja jakoż jestem uprzedzona do kosmetyków z Avonu… wole ich unikać :/
2 lutego 2009 at 18:58a ja używam kilku rzeczy z avonu i jestem zadowolona.
1ramzas, narzekasz na te perełki brązujące. ja ich używam i jestem zadowolona. poza tym, mleczko do demakijażu oczu, toniki i żele do twarzy. ja jak najbardziej polecam. 🙂3 lutego 2009 at 07:12widzisz moze trafilam na jakąż wadliwa partię…..
i uprzedzen do avonu nie mam bo mam bardzo buzo kosmetykow….ostatnio bardzo polubilam cienie smoky eye poczworne, uzymam perfum, tonikow, balsamow, oliwki do ciala w sprey`u nie kupilabym zadnej innej…… ale niektore rzeczy są srednie…..11 lutego 2009 at 10:52ja mam duzo kosmetykow z Avonu,generalnie podobaja mi sie…nie kupuje tych z serii color trend bo sa w wiekszosci do niczego,kupilam sobie ostatnio płyn do kapieli z Avonu…sprawdze go za kilka dni…
nie polecam napewno fluidu z firmy Soraya,reklamowany jako kryjacy w rzeczywistosci bardzo wysusza cere i nie kryje … 👿12 sierpnia 2010 at 19:34[usunięto_link] wrote:
podkładu z pędzelkiem z AVONu
fatalny…
nie rozprowadza się w ogóle
wałkuje się
i jakoż szybko zastygaDokładnie podkłady te są bardzo kiepskiej jakożci. 😕 Ja trafiłam na bardzo tłusty, który zupełnie nic nie krył, a cera po nałożeniu go wyglądała jakoż szaro i ogólnie zdecydowanie gorzej niż bez. 🙂 Lepiej p****żć się do galerii i w tej samej cenie zrobić o wiele lepszy zakup!!
23 sierpnia 2010 at 21:42[usunięto_link] wrote:
Ne odpowiada mi jedynie sposób ich dystrybucji; przez konsultantki, później długie czekanie na te zamówione kosmetyki.. Identycznie z Oriflame, a też lubię ich produkty.. ;/
Równie dobrze możesz sama wykupić kartę Klubu Oriflame i zamawiać 30% taniej i dostawać je do domu bądź samej je odbierać:)
zastanów się ja na tym skorzystałam szczególnie te 30% było kuszące:) jak chcesz to podam Ci kod promocyjny….
Pozdrawiam23 listopada 2011 at 11:49kosmetyki z Avonu omijam szerokim łukiem, już kilkakrotnie się do nich zraziłam a to włażnie za niską jakożć i krótką trwałożć. wolę kupić w sklepie niż dodatkowo czekać, aż przyjdą
23 listopada 2011 at 23:52To, co kupowałam kiedyż w Avonie, to żele i płyny do kąpieli. Od czasu do czasu perfumy i lakiery do paznokci. Jakoż reszta mnie nie przekonywała
- AutorOdp.