nie mam na nic ochoty

• Autor
    Odp.
  • kobrami
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 5
    • Początkujący

dlaczego jest tak ze jak wracam z pracy jestem bardzo
    zmeczona i nie mam na nic ochoty ani sprzatac ani gotowac

dziewucha
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 181
    • Zapaleniec

Jeżli dużo pracujesz to się nie dziwie że jesteż zmęczona, powinnaż się zapisać na jakież zajęcia które sprawią ci przyjemnożć, ale raz na jakiż czas wybrac się z kimż do knajpki albo do kina, tak żeby odreagować
    ja co tydzień chodzę lub jeżdżę rowerem na wycieczki, to mnie relaksuje inaczej bym chyba zwariowała, tak tylko praca i praca

pinkiboy
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Red bull – doda Ci skrzydeł!

evavera
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Witam!
    Niezależnie od tego jaką masz pracę, musisz znaleźć czas aby zregenerować swoje siły. To, że nic Ci się nie chce jest oznaką, że potrzebujesz zmian w swoim życiu. Zastanów się chwilę i pomyżl co sprawiłoby Ci prawdziwą przyjemnożć. Moje motto na takie chwile w życiu brzmi:,,Jeżli nic nie możesz w swym życiu zmienić, zmień chociaż fryzurę” – to zawsze działa….

kasia2812
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

Tak zmęczenie wypalenie zawodowe a gdzie tu czas na małe przyjemnożci….tylko dla siebie ❓ może wypad do salonu urody ,masażu…pomoże bo jak tak dalej będzie to depresję masz na bank onas pomyżl trochę egoistycznie tylko o sobie powodzenia 😀

justy
    Member
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

może również sport Ci pomoże? jak pobiegam czy popływam od razu czuję sie lepiej. jednakże trzeba miec siłę i chęc żeby się zmobilizowac

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " nie mam na nic ochoty"

Przewiń na górę