- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 8 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 18 lat, 7 miesi臋cy temu przez
zuza_130.
- AutorWpisy
- 1 pa藕dziernika 2007 o 18:09 #2285
2 lata temu bylam dosyc dosyc wieksza. jestem niewysoka niecaly 160 i wazylam sporo 64-5 w porywach bylam zalamana i pewnego dnia przestalam jesc.Pilam bardzo bardzo duzo mocnej kawy i bawarki palilam paierosy… cwiczylam 2-3 godziny dziennie. nie moglam patzrc na jedzenie …byl tez moment ze jak bylma sama w domu to pochalanialm wszystko co napotkalam a potem wymiotowalam i jechalam na przeczyszczaczach. ale to bylo raz na 2 tyg. Jak czulam jedzenie jakiekolwiek to mdlilo mnie. mdlalam do 3 razy w tyg.mialam straszne skurcze calego ciala. wpadlam w nie fajna anemie ,chcieli mnie zabrac do szpitala ale oczywiscie bronilam sie pazurami. ale chudlam chudlam w oczach. Kochalam to uczucie g艂odu i ssanie. wlosy tracilam garsciami bylam WYGLOdzona ludzie pytali czy jestem chora. No ale schudlam. W okresie 3 miesiecy okolo 15 kg. ale to byla taka najnormalniejsza waga.Ale jak mi odbilo jeszcze mocniej to potrafilam wazyc 46-7kg. wygladalam ponoc tragicznie ale mi sie to podobalo bardzo. Z rozmiaru 42max do 36
do
Ale zaczelam pozniej jesc wyleczylam sie jakos z anemii. i zaczylam powoli tyc. no i wrocilaM DO SREDNIEJ WAGI czyli 57 ale chce schudnac ale nie moge juz. znowu zaczynam glodowowac, cwiczyc nic?
stosowalam diete Kopenhadza – tez nic a nawet przytylam? Probowalam sie tez odzywiac bardzo zdrowo -male efektyWiec co jest ze mna nie tak ?> Czemu nie moge schudnac?
CZEKAM NA RADY 馃槼 馃槅 馃檮 8)
1 pa藕dziernika 2007 o 21:31 #86697po co sie katowac g艂od贸wkami po kt贸rych cia艂o jest ma艂o j臋drne i niczym worek. Lepiej zacznij sie zdrowo odrzywia膰 i zapisz na jak膮偶 si艂owni臋. A kg nie sa takie wazne bo mozna lepiej wygl膮dac wa偶膮c 57 i miec sportowa sylwetke do tego j臋drne cia艂o niz wa偶y膰 50 czy mniej przy i patrze膰 obwis艂膮 sk贸re ramion, ma艂o j臋drny ty艂ek no i piersi
2 pa藕dziernika 2007 o 10:25 #86698a po co chcesz schudn膮膰? 馃槙 Ty raczej powinna偶 si臋 wybra膰 do lekarza bo to mo偶e si臋 dla Ciebie 藕le sko艅czy膰. Albo idz do dietetyka..
2 pa藕dziernika 2007 o 14:11 #86699nie szalej tak dziewczyno…偶eby to si臋 w艂a偶nie 藕le nie sko艅czy艂o…
2 pa藕dziernika 2007 o 17:44 #86700Du偶o ryzykujesz,znowu si臋 w to pakuj膮c.
2 pa藕dziernika 2007 o 18:01 #86701nie nie nie. moje cialko nie bylo obwisle bylo super jedrne . cwiczylam 2-3 godzinki dziennie wiec skora nie zostawala bylo super
4 pa藕dziernika 2007 o 14:27 #86702Ja przesta艂am schudn膮膰 po utracie sze偶ciu kilo, nie wiem dlaczego, ile bym nie 膰wiczy艂a, ograniczy艂am te偶 jedzenie, nie jem s艂odyczy, nie pije gazowanych napoj贸w i nic 馃檨
7 pa藕dziernika 2007 o 13:17 #86703ale wazysz w normie to po sie znowu w to pakujesz? Rozumiem ze mozesz chciec schudnac(bo ja tez chce), ale nic na sile. Nie masz przeciez nadwagi. Raz sie juz wpakowalas w anemie, drugim razem to moze sie powtorzyc, szczegolnie widzac jakie masz podejscie do odchudzania. Lepiej postaw na zdrowie 馃檪
13 pa藕dziernika 2007 o 17:21 #86704@baby22 wrote:
Ja przesta艂am schudn膮膰 po utracie sze偶ciu kilo, nie wiem dlaczego, ile bym nie 膰wiczy艂a, ograniczy艂am te偶 jedzenie, nie jem s艂odyczy, nie pije gazowanych napoj贸w i nic 馃檨
w zyciu kazdej 'odchudzarki’ 馃槢 nastepuje tak zwany moment zatrzymania, trzeba przeczekac. wymaga cierpliwosci, ale mija.
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.