Wyświetlanie 9 wpisów - od 16 do 24 (z 24 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Anonymous
    Członek
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Ciebie Samyk ktoż skrzywdził, czy po prostu jesteż p*****em i kobiety Cię obrzydzają? Od kiedy to facetom przeszkadzają wyeksponowane piersi? I gdzie tu porównanie piersi do penisa? Wy nie eksponujecie penisów, jak i my pochwy. I skąd przekonanie, że jesteżmy prostytutkami? To, że Ty się z takimi zadajesz, nie zaczy, że każda taka jest. Może nie trafiła Ci się jeszcze dziewczyna, która by Cię doceniła. Ale z kolei, która by doceniła takiego, co ją za prostytutkę uważa…

m-alutka
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Osobiżcie gardzę chłopakami, którzy lecą tylko na wygląd…

Manora
    Członek
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

To nie zależy od wieku, znam facetów starszych, którzy też nie odmówią kokietkom w mini. Wszystko jest związane z charakterem i ze spojrzeniem na żwiat takiego faceta.

Lady_Kala
    Członek
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

A kto Twoim zdaniem samyk wynalazł podpaskę?! Bo mówisz,że napewno nie my kobiety-więc kto? nazwisko,data.

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Tematów: 11
    • Odp.: 1451
    • Maniak

Dla dziewczyn wygląd też jest ważny. Ja już wolę nawet nie podrywać dziewczyn, bo z mojej strony to byłby pewien nie takt – jak taki goguż nawet żmie podrywać dziewczynę – nie dla psa kiełbasa 😆
    A tak poważnie to tylko pustaki lecą na takie sztucznie lalunie. Mnie obrzydza solarium, kilogram makijażu. Nie przeczę, że lubię ładne dziewczyny, ale zdecydowanie bardziej naturalne i z klasą 😉

miszczu
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

pewnie ze zwracam uwage na wyglad, lubie jak dziewczyna ladnie wyglada, kto nie lubi
    ale pusta laska sie nie zadowole, nie wytrzymalbym z nia ;p tylko bym sie wkurwial

juz wole byc sam niz laska ktora ma jogurt w glowie, albo twierdzi, ze wyglad jest nieistotny i wyglada jak brudna swinia
    nie twierdze ze ja jestem jakis pieknis bo to gowno prawda, ale jakies starania w kierunku lepszego wizerunku czynie i wcale nie trzeba na to kupy hajsu, tego samego oczekuje od dziewczyny, nie oczekuje samych supermodelek, oczekuje ladnych i zadbanych 🙂
    poza tym, czy ktos jest ladny czy nie to pojecie wzgledne, bardzo czesto mamy z kolegami odmienne zdanie, ktos na imprezie zauwazy jakas dziewczyne i prawie kazdy ma odmienne zdanie, jedni wola dziewczece i delikatne, inni o ostrzejszych rysach, a bywaja i tacy co lubia barbi na jedno pukniecie ;p
    ci o mocniejszych glowach, stosuja taktyke:
    – o! fajna sztuka, puknalbym ja!……..kurde, ale ona pieprzy, no ale nic, trzeba wytrzymac, jak jej nie wyslucham to nici z ruchania, wypije kilka piw i jakos czas zleci a potem ja zgarne do siebie
    ;p

ja raczej nie jestem wielkim fanem jednorazowych podrywow na imprezach (zdecydowanie wole tradycyjna droge randkowa ;p), ale zdarzalo sie, chociaz w moim przypadku nie musialem sie nawalac bo gadaly w miare z sensem 😉

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Tematów: 11
    • Odp.: 1451
    • Maniak

Miszczu, włażnie, o to powinno facetowi z klasą chodzić.

TrancEye
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

@mellodiv wrote:

Jak chcesz mieć fajnego chłopaka, który Cię będzie kochał, szanował i akceptował to po prostu bądź sobą.

A co to oznacza? Dziewczyna, która jest po prostu za przeproszeniem srogo pojebana w dodatku totalnie oderwana od rzeczywistożci też ma być sobą w każdej sytuacji? C’mon… don’t bullshit me.

Dlaczego facetów ciągnie do zołz? Nie wiem. Przerabiałem to przez całą swoją młodożć. Chodziłem na wiele imprez, gdzie kręciły mnie kłuso obrane dziewczyny, mini, duże dekolty, kręcił je seks tak samo jak mnie.

Któregoż jednak razu, szedłem sobie Nowym światem w Warszawie i nie wiem jak to się stało, ale zagadałem do siedzącej na ławce, ówczesnej studentki politologii. Zapytałem co czyta, a następnie spytałem, czy mogła by mi o tym opowiedzieć… Opierała się, mnie waliło serce, ale później nie mogłem się od Niej uwolnić. Co mnie w jej ujęło? Piękne zadbane dłonie, zdrowo wyglądające włosy i szeroko otwarte, z ciekawożcią wpatrzone w książkę oczy. Dziewczyna była ubrana zupełnie neutralnie, ot dobrze dopasowany jeans, fajna bluzeczka i proste czarne butki na maleńkim obcasie.
    Poznałem NIEZOŁZĘ, ale za to super zadbaną, przerastającą mnie inteligencją kobietę i to mnie w niej zakręciło. Musiałem wspinać się na swe wyżyny, by dorównać jej w codziennożci. Była dla mnie wyzwaniem, lecz po jakimż czasie zdałem sobie sprawę, że dzięki Niej jestem, gdzie dzisiaj jestem. Nie była żwietna w łóżku, była leniwa, wręcz zupełne moje przeciwieństwo… Ale co z tego. 4 lata z Nią spędzone należeć będą do najwspanialszych chwil mojego życia. Co dobre wszystko się kończy, nadużyłem jej zaufania i tak oto straciłem miłożć swojego życia.

Wracając do tematu… Kobieta żeby zainteresować normalnego, zdrowego pod względem psychologicznym człowieka… musi jednak coż sobą reprezentować. Najlepiej jakby strona zewnętrzna bardzo ładnie komponowała się z wnętrzem dziewczyny. Nie można założyć, że jak się pozna tego jedynego, to On będzie musiał zaakceptować Ciebie taką jaką jesteż. Chcesz by ktoż się Tobą zainteresował? Bądź interesująca… A w jaki sposób to zrobisz… Twój wybór. Lecz pamiętaj, że wygląd zewnętrzny jest tak samo ważny dla faceta jak i ciekawa osobowożć…

Ciekawa osobowożć sprawi, że facet zostanie Twoim przyjacielem, zaż zadbana powierzchownożć sprawi, że będzie chciał czegoż więcej.

afro_disiac
    Członek
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

@Johani wrote:

Pytanie – a kto ich zrozumie ???????
    to wzrokowcy panie drogie…
    każdy facet woli podmalowane oczko i spódniczke niz dresy. To łechce jego ego…

E tam. Mój woli włażnie takie oczko, które nie jest pomalowane. I za najseksowniejszy strój uważa dresy:P w sensie ze pupa w nich jakos najlepiej wyglada… Noooo to tyle chcialam skomentować;)

Wyświetlanie 9 wpisów - od 16 do 24 (z 24 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę