NIE WIEM CO ROBIC CZY ZNOWU Z NIM BYC ???

• Autor
    Odp.
  • cropka
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Mam 19 lat, on 20 . Bylam z nim ok 2 miesiace. Zerwalam
    qte]]]3]48888844444

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

2 miesiace to zaden zwiazek. nie nauczylas sie zyc z nim, wiec pisanie o nauce zycia bez niego jest nieco smieszne.

mloda jestes-baw sie. co ci zalezy.

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

„Alkohol robi swoje”-To nie pij 🙄 Ja nigdy nie piję na imprezach,no chyba,ze symbolicznie umocze usta.I jak juz zostało napisane 2 miesiace to prawie jak nic,strasznie krótko.Idz na ta impreze,zachowuj sie naturalnie,moze cos do Ciebie zagada jesli mu zalezy.Zreszta co to za facet,który musi czekac na impreze,zeby powalczyc o kobiete…

Twister
    Participant
    • Tematów: 3
    • Odp.: 206
    • Zapaleniec

Nie sprobojesz to sie nie przekonasz. Idz na impreze, nie pij za duzo zebys kontrolowala to co mowisz i robisz. Zobacz jak sie bedzie zachowywal, co powie, jak sie bawi, co bedzie robil i sama postanowisz czego chcesz, nikt Ci nie podpowie zrob to i to, nie pokaze palcem 🙂 Idz i baw sie 🙂

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Powinnaż iżc na imprezę najlepiej z jedna z tych koleżanek i spędzać czas z nią, a ten typ, jak zagada, pogadaj i tyle. Imprezowe spontany to nic dobrego, więc lepiej wszystko na trzeźwo i spokojnie rozegrać. No i najlepiej nie pij 😉

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Gdyby on rzeczywiżcie chciał znowu byc z Tobą,to nie potrzebowałby imprezy aby z Tobą pogadać.Poza tym jesli na tej imprezie oboje wypijecie to faktycznie może do czegos między wami dojżć…ale czy to będzie wielki powrót??niewydaje mi się…

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

idz, pij, wyladuj z nim w łóżku i korzystaj z bycia nastolatką 😀 szalej zamiast martwić się o dwumiesięczny „związek”, który się nie udał.

Twister
    Participant
    • Tematów: 3
    • Odp.: 206
    • Zapaleniec

hehehe Józia, moze wpadniesz jutro do mnie na urodziny ? 🙂 bedziemy szalec i nie martwic sie niczym 😉 😛

TrancEye
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

@Józia wrote:

idz, pij, wyladuj z nim w łóżku i korzystaj z bycia nastolatką 😀 szalej zamiast martwić się o dwumiesięczny „związek”, który się nie udał.

Ja też zapraszam. 😀 😛

Johani
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

Ale temat, tak samo brawo za rozwinięcie postu. Nic nie wiadomo, żadnych przyczy czy przemysleń na temat zerwania. Czyli nie zawracaj sobie tym głowy.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " NIE WIEM CO ROBIC CZY ZNOWU Z NIM BYC ???"

Przewiń na górę