- AutorOdp.
- 3 września 2008 at 14:44
Mam 19 lat, on 20 . Bylam z nim ok 2 miesiace. Zerwalam
qte]]]3]488888444443 września 2008 at 15:562 miesiace to zaden zwiazek. nie nauczylas sie zyc z nim, wiec pisanie o nauce zycia bez niego jest nieco smieszne.
mloda jestes-baw sie. co ci zalezy.
3 września 2008 at 16:14„Alkohol robi swoje”-To nie pij 🙄 Ja nigdy nie piję na imprezach,no chyba,ze symbolicznie umocze usta.I jak juz zostało napisane 2 miesiace to prawie jak nic,strasznie krótko.Idz na ta impreze,zachowuj sie naturalnie,moze cos do Ciebie zagada jesli mu zalezy.Zreszta co to za facet,który musi czekac na impreze,zeby powalczyc o kobiete…
3 września 2008 at 18:01Nie sprobojesz to sie nie przekonasz. Idz na impreze, nie pij za duzo zebys kontrolowala to co mowisz i robisz. Zobacz jak sie bedzie zachowywal, co powie, jak sie bawi, co bedzie robil i sama postanowisz czego chcesz, nikt Ci nie podpowie zrob to i to, nie pokaze palcem 🙂 Idz i baw sie 🙂
4 września 2008 at 13:52Powinnaż iżc na imprezę najlepiej z jedna z tych koleżanek i spędzać czas z nią, a ten typ, jak zagada, pogadaj i tyle. Imprezowe spontany to nic dobrego, więc lepiej wszystko na trzeźwo i spokojnie rozegrać. No i najlepiej nie pij 😉
4 września 2008 at 20:00Gdyby on rzeczywiżcie chciał znowu byc z Tobą,to nie potrzebowałby imprezy aby z Tobą pogadać.Poza tym jesli na tej imprezie oboje wypijecie to faktycznie może do czegos między wami dojżć…ale czy to będzie wielki powrót??niewydaje mi się…
4 września 2008 at 20:02idz, pij, wyladuj z nim w łóżku i korzystaj z bycia nastolatką 😀 szalej zamiast martwić się o dwumiesięczny „związek”, który się nie udał.
4 września 2008 at 20:48hehehe Józia, moze wpadniesz jutro do mnie na urodziny ? 🙂 bedziemy szalec i nie martwic sie niczym 😉 😛
5 września 2008 at 11:42@Józia wrote:
idz, pij, wyladuj z nim w łóżku i korzystaj z bycia nastolatką 😀 szalej zamiast martwić się o dwumiesięczny „związek”, który się nie udał.
Ja też zapraszam. 😀 😛
7 września 2008 at 17:05Ale temat, tak samo brawo za rozwinięcie postu. Nic nie wiadomo, żadnych przyczy czy przemysleń na temat zerwania. Czyli nie zawracaj sobie tym głowy.
- AutorOdp.