NIE WIEM CO ROBIC CZY ZNOWU Z NIM BYC ???

Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    cropka
    Członek
    • Tematów: 27
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Mam 19 lat, on 20 . Bylam z nim ok 2 miesiace. Zerwalam
    qte]]]3]48888844444

parvati
    Członek
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

2 miesiace to zaden zwiazek. nie nauczylas sie zyc z nim, wiec pisanie o nauce zycia bez niego jest nieco smieszne.

mloda jestes-baw sie. co ci zalezy.

Czersi
    Członek
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

„Alkohol robi swoje”-To nie pij 🙄 Ja nigdy nie piję na imprezach,no chyba,ze symbolicznie umocze usta.I jak juz zostało napisane 2 miesiace to prawie jak nic,strasznie krótko.Idz na ta impreze,zachowuj sie naturalnie,moze cos do Ciebie zagada jesli mu zalezy.Zreszta co to za facet,który musi czekac na impreze,zeby powalczyc o kobiete…

Twister
    Uczestnik
    • Tematów: 3
    • Odp.: 206
    • Zapaleniec

Nie sprobojesz to sie nie przekonasz. Idz na impreze, nie pij za duzo zebys kontrolowala to co mowisz i robisz. Zobacz jak sie bedzie zachowywal, co powie, jak sie bawi, co bedzie robil i sama postanowisz czego chcesz, nikt Ci nie podpowie zrob to i to, nie pokaze palcem 🙂 Idz i baw sie 🙂

Katie
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Powinnaż iżc na imprezę najlepiej z jedna z tych koleżanek i spędzać czas z nią, a ten typ, jak zagada, pogadaj i tyle. Imprezowe spontany to nic dobrego, więc lepiej wszystko na trzeźwo i spokojnie rozegrać. No i najlepiej nie pij 😉

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Gdyby on rzeczywiżcie chciał znowu byc z Tobą,to nie potrzebowałby imprezy aby z Tobą pogadać.Poza tym jesli na tej imprezie oboje wypijecie to faktycznie może do czegos między wami dojżć…ale czy to będzie wielki powrót??niewydaje mi się…

Jozia
    Członek
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

idz, pij, wyladuj z nim w łóżku i korzystaj z bycia nastolatką 😀 szalej zamiast martwić się o dwumiesięczny „związek”, który się nie udał.

Twister
    Uczestnik
    • Tematów: 3
    • Odp.: 206
    • Zapaleniec

hehehe Józia, moze wpadniesz jutro do mnie na urodziny ? 🙂 bedziemy szalec i nie martwic sie niczym 😉 😛

TrancEye
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

@Józia wrote:

idz, pij, wyladuj z nim w łóżku i korzystaj z bycia nastolatką 😀 szalej zamiast martwić się o dwumiesięczny „związek”, który się nie udał.

Ja też zapraszam. 😀 😛

Johani
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

Ale temat, tak samo brawo za rozwinięcie postu. Nic nie wiadomo, żadnych przyczy czy przemysleń na temat zerwania. Czyli nie zawracaj sobie tym głowy.

Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę