nie wiem kto jest ojcem dziecka

• Autor
    Odp.
  • poszukujaca_26
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Witam serdecznie,
    Przygotowuję duży materiał dotyczący kobiet, które nie są pewne lub nie wiedzą kto jest ojcem ich dziecka. Także pań, które są przekonane kto jest ojcem dziecka, ale mężczyzna ten stanowczo temu zaprzecza. Chciałabym porozmawiać o Waszych trudnożciach i problemach z tym związanych. Gwarantuję anonimowożć i pomoc psychologiczną.
    Szczegóły w bezpożrednim kontakcie telefonicznym.
    Zainteresowane osoby proszę o kontakt.
    Pozdrawiam
    Iwona

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

czyzby Pani była z TVN z programu „rozmowy w toku”?

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

hmmm…. pani z rozmów w toku to raczej na priv pisze 😉

Gosiulek73
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Obecnie jestem w ciąży i jestem w 100% pewna kto jest ojcem mojego dziecka, ponieważ nigdy nie zdradziłam mojego byłego faceta-było mi z nim zbyt dobrze..jednak nie chciał tego dziecka i …wrócił do swoich dzieci.Nie chciał nawet wiedzieć kiedy się urodzi(a zbiegnie się to plus minus z jego urodzinami-miałby prezent:)))-ze względu na fakt, że tak jasno okreżlił swoje stanowisko w tej sprawie, postanowiłam nie podawać go o alimenty oraz nie nadawać dziecku jego nazwiska-jestem zbyt dumna żeby się z nim choćby spotkać w urzędzie w celu potwierdzenia przez niego ojcostwa-nie chciał dziecka to nie-sprawa jego sumienia. Poza tym jestem osobą przedsiębiorczą i stać mnie na wychowanie oraz utrzymanie siebie oraz dziecka i nie potrzebuję od niego żadnych alimentów. Na odchodne kazał mi o sobie zapomnieć:( więc niech na zawsze zapomni także o swoim dziecku. Nie wiem czy o takie informację Tobie chodziło, ale może się Tobie przydadzą-pozdrawiam

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " nie wiem kto jest ojcem dziecka"

Przewiń na górę