nierealna milosc

• Autor
    Odp.
  • emilcia88
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 4
    • Początkujący

🙁

Dzięki za ost odpowiedzi 🙂
    wiem jak wy to widzicie ale no ja tylko chcialam…chcialam jej pomoc.. 😕

A teraz ja mam pytanie 🙂
    Warto walczyć o coż gdy nie jest sie czegos pewnym ?? co robic gdy cos iskrzy ?? skoro on nie chce sie wiazac ?? 🙁 ale dogaduje nam sie bombowo i w sql i na gg i w smsach 😀
    bez slow 🙂
    pozostac w przyjaźni czy raczej to wyjasnic ??choć zdaje sobie sprawe z tego, że to popsulo nasza znajomosc 🙁
    poradźcie 🙂

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Pewnie, ze walcz!
    Napisz mu od razu z bomby ja Ci powiem, nie cackaj sie z tymi smsami bo to jest naprawde żmieszne. Ludzie dorosli powinni potrafic wyjasniac sobie to co jest pomiedzy nimi.. Jesli masz wątpliwosci- pogadaj z nim. Nie przez gg, smsy bo to smieszne. Niedlugo ludzie przez smsy beda sie ożwiadczać sobie.. ehhh.
    Bądz pewna siebie, ale uwazaj, zeby ta pewnoscia go nie „odstraszyc”, domniemam, ze zbyt wielu tych wiosenek nie masz skoro chodzisz do „sql” dlatego na tym etapie chłopcy często są nieżmiali…

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

zawsze lepiej jest probowac ciagnac wszystko do przodu a nie stac w miejscu – mozna wiele zyskac a ryzyko utraty czegokolwiek jest niewielkie

Twister
    Participant
    • Tematów: 3
    • Odp.: 206
    • Zapaleniec

Nie ryzykujesz nie wygrywasz.

Co masz do stracenia ? Nic. Nie jestes z nim. Masz tylko do zyskania. Nie mozesz miec mniej niz zero, zapamietaj to sobie 😉

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Ludzie dorosli powinni potrafic wyjasniac sobie to co jest pomiedzy nimi..

Osoba, która chodzi do gimnazjum nie jest dorosła, więc nie ma co wymagać od niej zachowań, które cechują ludzi dojrzałych.

Mimo wszystko warto już w tym wieku uczyć się rozmawiania z ludźmi, bo to najlepszy sposób wyjażniania trudnych spraw. 😀

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Dorosle nie są a sex uprawiają… O czymż to chyba żwiadzy

Ps, nie mowie tu konkretnie o autorce tematu

_Lady_
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Uważam, że nie powinnaż się narzucać to jedynie może osłabić wasze relacje a nawet pogorszyć. Jeżeli narazie nie widać czegoż więcej a naprawde Ci na tym zależy to możesz tylko czekać i pogłębiać wasze relacje przyjacielskie. Rozmawiajcie, spotykajcie się a nawet flirtujcie jeżli między wami będą dobre stosunki to być może on odkryje w Tobie nieco więcej niż tylko dobrą koleżankę i sam wam da sobie szanse. Szanuj go, jego decyzje, wspieraj kiedy będzie źle, żmiejcie się razem i dużo rozmawiajcie to naprawde zbliża.
    Powodzenia

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Facet z reguły na początku nie chce się wiązac. Użyj swojego uroku osobistego, żeby to zmienić, to jest wykonalne.
    Jeżeli traktuje Cię lepiej niż koleżankę, to masz duże szanse na stworzenie związku. Ale poczekaj aż on sam to zaproponuje. 🙂

czokolate
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

tylko rzeczywiżcie te smsy i gg to lepiej zamienić na face to face 🙂 tak odrazu lepiej się gada 🙂 a skoro coż iskrzy i dobrze Wam w swoim towarzystwie to czemu nie???? 😉

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

no ja akrat uwazam ze nie powinnas mu tak prosto z mostu powiedziec jak jest co czujesz itp. musisz cierpliwie poczekac az jego odpowiednio „zwali z nog” i jak sam posunie sie krok do przodu w waszej znajomosci. no w kazdym razie nie rezygnuj i sie nie poddawaj:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " nierealna milosc"

Przewiń na górę