- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 9 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 18 lat, 3 miesi膮ce temu przez
afro_disiac.
- AutorWpisy
- 31 marca 2008 o 16:31 #3466
馃檨
Dzi臋ki za ost odpowiedzi 馃檪
wiem jak wy to widzicie ale no ja tylko chcialam…chcialam jej pomoc.. 馃槙A teraz ja mam pytanie 馃檪
Warto walczy膰 o co偶 gdy nie jest sie czegos pewnym ?? co robic gdy cos iskrzy ?? skoro on nie chce sie wiazac ?? 馃檨 ale dogaduje nam sie bombowo i w sql i na gg i w smsach 馃榾
bez slow 馃檪
pozostac w przyja藕ni czy raczej to wyjasnic ??cho膰 zdaje sobie sprawe z tego, 偶e to popsulo nasza znajomosc 馃檨
porad藕cie 馃檪31 marca 2008 o 17:18 #115708Pewnie, ze walcz!
Napisz mu od razu z bomby ja Ci powiem, nie cackaj sie z tymi smsami bo to jest naprawde 偶mieszne. Ludzie dorosli powinni potrafic wyjasniac sobie to co jest pomiedzy nimi.. Jesli masz w膮tpliwosci- pogadaj z nim. Nie przez gg, smsy bo to smieszne. Niedlugo ludzie przez smsy beda sie o偶wiadcza膰 sobie.. ehhh.
B膮dz pewna siebie, ale uwazaj, zeby ta pewnoscia go nie „odstraszyc”, domniemam, ze zbyt wielu tych wiosenek nie masz skoro chodzisz do „sql” dlatego na tym etapie ch艂opcy cz臋sto s膮 nie偶miali…31 marca 2008 o 18:57 #115709zawsze lepiej jest probowac ciagnac wszystko do przodu a nie stac w miejscu – mozna wiele zyskac a ryzyko utraty czegokolwiek jest niewielkie
31 marca 2008 o 19:22 #115710Nie ryzykujesz nie wygrywasz.
Co masz do stracenia ? Nic. Nie jestes z nim. Masz tylko do zyskania. Nie mozesz miec mniej niz zero, zapamietaj to sobie 馃槈
31 marca 2008 o 19:31 #115711@Assha wrote:
Ludzie dorosli powinni potrafic wyjasniac sobie to co jest pomiedzy nimi..
Osoba, kt贸ra chodzi do gimnazjum nie jest doros艂a, wi臋c nie ma co wymaga膰 od niej zachowa艅, kt贸re cechuj膮 ludzi dojrza艂ych.
Mimo wszystko warto ju偶 w tym wieku uczy膰 si臋 rozmawiania z lud藕mi, bo to najlepszy spos贸b wyja偶niania trudnych spraw. 馃榾
31 marca 2008 o 20:09 #115712Dorosle nie s膮 a sex uprawiaj膮… O czym偶 to chyba 偶wiadzy
Ps, nie mowie tu konkretnie o autorce tematu
20 kwietnia 2008 o 10:52 #115713Uwa偶am, 偶e nie powinna偶 si臋 narzuca膰 to jedynie mo偶e os艂abi膰 wasze relacje a nawet pogorszy膰. Je偶eli narazie nie wida膰 czego偶 wi臋cej a naprawde Ci na tym zale偶y to mo偶esz tylko czeka膰 i pog艂臋bia膰 wasze relacje przyjacielskie. Rozmawiajcie, spotykajcie si臋 a nawet flirtujcie je偶li mi臋dzy wami b臋d膮 dobre stosunki to by膰 mo偶e on odkryje w Tobie nieco wi臋cej ni偶 tylko dobr膮 kole偶ank臋 i sam wam da sobie szanse. Szanuj go, jego decyzje, wspieraj kiedy b臋dzie 藕le, 偶miejcie si臋 razem i du偶o rozmawiajcie to naprawde zbli偶a.
Powodzenia20 kwietnia 2008 o 12:29 #115714Facet z regu艂y na pocz膮tku nie chce si臋 wi膮zac. U偶yj swojego uroku osobistego, 偶eby to zmieni膰, to jest wykonalne.
Je偶eli traktuje Ci臋 lepiej ni偶 kole偶ank臋, to masz du偶e szanse na stworzenie zwi膮zku. Ale poczekaj a偶 on sam to zaproponuje. 馃檪21 kwietnia 2008 o 13:04 #115715tylko rzeczywi偶cie te smsy i gg to lepiej zamieni膰 na face to face 馃檪 tak odrazu lepiej si臋 gada 馃檪 a skoro co偶 iskrzy i dobrze Wam w swoim towarzystwie to czemu nie???? 馃槈
24 kwietnia 2008 o 08:53 #115716no ja akrat uwazam ze nie powinnas mu tak prosto z mostu powiedziec jak jest co czujesz itp. musisz cierpliwie poczekac az jego odpowiednio „zwali z nog” i jak sam posunie sie krok do przodu w waszej znajomosci. no w kazdym razie nie rezygnuj i sie nie poddawaj:)
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.