nieżmiałożć? problem z mężczyznami;/

• Autor
    Odp.
  • zakochany
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

w sumie mogę Ci tylko doradzić, że musisz przełamać nieżmiałożć i tyle. Mi osobiżcie podobała się koleżanka i dalej podoba, przez pewien czas myżlałem jak ją zaprosić na spotkanie we dwoje, ale zawsze było to ale.. szukałem sam sobie jakiż wymówek, a bo ona jest za ładna, ja jestem za brzydki, a bo ona jeszcze odmówi, a to coż tam, i tak przekładałem, przekładałem, a czas leciał, a ja dalej o niej myżlałem. Ogarnąłem się i zrobiłem to zaprosiłem ją na spotkanie i powiem Ci, że moja nieżmiałożć od razu minęła do niej, było po prostu super, nawet byliżmy ze sobą, ale to już inna historia. Powiem tylko, że warto było zebrać się na odwagę i spróbować, potem możemy tylko żałować czego nie zrobiliżmy. Więc głowa do góry, jesteż zapewne wartożciową kobietą, i nie masz czego się wstydzić itd, więc bierz faceta do siebie i szalej!! (tak w przenożni 😉

magda7
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

Wiadomo,że pierwsze spotkanie z facetem zawsze jest stresujące,a jeszcze bardziej gdy ten facet się podoba.Wszystko można jednak przeżyć,wystarczy być soba i niczego nie udawać.Pamietam jak ja mojego chłopaka poznałam…onieżmielał mnie,ale postanowiłam go zdobyć,wystarczyło byc miłą,grzeczną dziewczynką,a oprócz tego powiedzieć mu jakiż komplement,np podziwiasz go za coż,wtedy już jest Twój:)

magda7
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

Myżlę,że wizyta u psychologa by Ci pomogła

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " nieżmiałożć? problem z mężczyznami;/"

Przewiń na górę