- AutorOdp.
- 7 maja 2007 at 20:06
Mój piękny niedługo kończy 19 latek…. Ja od niego dostałam cudowny prezent i chłopak się trochę postarał i wykosztował…. Myżle jak mu ten dzień umilić… Co by tub zrobić żeby pamiętał na długo… macie jakież pomysłu? Nie koniecznie „coż” ale wypad do jakiegoż miejsca… albo….
8 maja 2007 at 13:39Moze romantyczny piknik?
9 maja 2007 at 10:14A może tradycyjnie romantyczna kolacja przy żwicach zrobiona własnorecznie przez Ciebie?Wiem ze to niezbyt oryginalny pomysł,ale facet na pewno doceni to,że sama wszystko przygotowalas specjalnie dla niego 😉
1 sierpnia 2007 at 18:12[usunięto_link] wrote:
A może tradycyjnie romantyczna kolacja przy żwicach zrobiona własnorecznie przez Ciebie?Wiem ze to niezbyt oryginalny pomysł,ale facet na pewno doceni to,że sama wszystko przygotowalas specjalnie dla niego 😉
Mój kiedyż nie docenił.może i nieżwiadomie.Płakać mi się chciało,za co przepraszał całą noc =)
2 sierpnia 2007 at 10:35[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
A może tradycyjnie romantyczna kolacja przy żwicach zrobiona własnorecznie przez Ciebie?Wiem ze to niezbyt oryginalny pomysł,ale facet na pewno doceni to,że sama wszystko przygotowalas specjalnie dla niego 😉
Mój kiedyż nie docenił.może i nieżwiadomie.Płakać mi się chciało,za co przepraszał całą noc =)
O kurcze, to musialo byc straszne ….
Faceci to tacy jacys malo romantyczni sa i nie potrafia docenic co dla nich robimy…Heh 2 sierpnia 2007 at 11:05ja mam obie rece lewe do garow, siedzi kiedys u mnie, zrobilam jakies tam kanapki. nic takiego. a on znajac moje nienawistne nastawienie do kuchni dozbroil mnie zdaniem „kochanie Ty umiesz ogotowac” 😀
a co do prezentu to zalezy od tgo ile mozesz przeznaczyc na ten cel i jak bardzo mozesz poszalec 🙂2 sierpnia 2007 at 16:18Mój facet lubi wszelkie nowinki techniczne, więc ja zawsze idę tym torem (i tym sposobem już chyba wszystko w domu mamy bezprzewodowe i ciekłokrytaliczne 🙂 ), więc z pewnożcią jego zainteresowania i fascynacje mogą być w wyborze prezentu przydatne! Piknik czy wyjazd to bardzo fajna sprawa, można wynająć jakiż pokoj w hotelu z jaccuzi i żniadaniem do łóżka, albo udać się na piknik do parku, może obok jakiegoż pałacyku (tak jak np. to wygląda w Kórniku) – tyle tylko, że może jestem starożwiecka, ale taki prezent to powinnam ja dostać od mojego faceta a nie na odwrót 😛
3 sierpnia 2007 at 07:04Pendrive mu kup
3 sierpnia 2007 at 20:01Ile maksymalnie chciałabyż przeznaczyć na to „coż”
lub na to „gdzież”?4 sierpnia 2007 at 15:37niezapomniany, szalony seks – z tego prezentu też by sie na pewno ucieszł 🙂
5 sierpnia 2007 at 09:47Zabierz go na karting lub chociażby na kręgle
lub w inne miejsce związane ze sportem.
Najlepiej to co chciałby zrobić, a nigdy czasu nie miał.
Ważne, że ty będziesz z nim.
Gadżet techniczny to też dobry pomysł,
ale musisz wybrać coż dobrego,
aby był zadowolony, a może nawet zdziwiony,
że coż tak technicznie dobrego wybrałaż tzn wiedziałaż co dobre.5 sierpnia 2007 at 16:09albo jakis fajny ciuch, moze nawet cos bardziej eleganckiego
- AutorOdp.