- AutorOdp.
- 15 lipca 2014 at 17:12
moja siostra ma easie i jest zadowolona. ciezar opiera sie na biodrach, a nie na kregoslupie wiec waga bobasa jest malo odczuwalna 🙂
24 lipca 2014 at 17:07dokladnie tak jest z tym ciezarem 🙂 plecy nie bola, wszystko tak jak byc powinno 🙂
27 lipca 2014 at 11:34troche potrwalo zanim moj maly sie przyzwycz teraz jest okej a ja mam dwie rece wolne, to duzo ulatwia 🙂
30 lipca 2014 at 21:26maxi cosi easia to jedyne nosidelko ktore widzialam, że dziecko jest w nim w odpowiedniej pozycji – na zabkę wlasnie – inne to tzw . wisiadla. a ten model jest naprawde rewelacyjny
10 sierpnia 2014 at 19:24[usunięto_link] wrote:
maxi cosi easia to jedyne nosidelko ktore widzialam, że dziecko jest w nim w odpowiedniej pozycji – na zabkę wlasnie – inne to tzw . wisiadla. a ten model jest naprawde rewelacyjny
zgadzam sie w stu [procentach 🙂 bobas jest lekki jak piórko w tym nosidełku i zarowno mamie jak i dziecku jest wygodnie 🙂
14 sierpnia 2014 at 16:48ja to sie martwilam wlasnie o to kroocze zeby moj synek na nim nie wisial ale w easi jest wszysko ok 🙂 a bardziej niz ja bal sie moj maz w koncu facet 😛
22 sierpnia 2014 at 05:10[usunięto_link] wrote:
ja to sie martwilam wlasnie o to kroocze zeby moj synek na nim nie wisial ale w easi jest wszysko ok 🙂 a bardziej niz ja bal sie moj maz w koncu facet 😛
haha! wiadomo 🙂 no w easi nie ma o co sie martwic, wszystko jest super! 🙂
22 sierpnia 2014 at 16:35dziecko nie wisi, tylko jest w pozycji na tak zwaną żabkę, a więc dobrą dla jego bioderek
23 sierpnia 2014 at 20:54no i dobre dla naszego kregoslupa 😛 siostra jest bardzo zadowolona, chociaz na pcozatku bala sie ze nie da rady dzwigac malego, a teraz smiga po domu z nim w nosidelku i robi jakies domowe zajecia bez problemu
24 sierpnia 2014 at 14:05to niepotrzebnie, ja jak noszę w easia, to mam wrazenie, ze moj synek wazy mniej niz w rzeczywistosci
24 sierpnia 2014 at 16:52no teraz moja siostra uwaza tak samo, smieje sie ze w easi bobas jest lekki jak piorko a troche swoje juz wazy! 🙂
25 sierpnia 2014 at 17:58nasz narazie ma 8kg, ale nie odczuwam tego w easia, bo wlasnie ten ciezar jest w jakims stopniu na biodra przeniesiony
29 września 2014 at 17:00no dokladnie. fajne jest te nosidelko- fajnie ze jest zrobione z mysla nie tylko o dziecku, ale takze ze z mysla o mamie 🙂
5 października 2014 at 15:55wolę chustę, jest wygodna i łatwiej ją dopasowuję do rosnącego dziecka 🙂
- AutorOdp.