• Autor
    Odp.
  • julietta
    Participant
    • Tematów: 2
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

moja siostra ma easie i jest zadowolona. ciezar opiera sie na biodrach, a nie na kregoslupie wiec waga bobasa jest malo odczuwalna 🙂

ani23
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 34
    • Bywalec

dokladnie tak jest z tym ciezarem 🙂 plecy nie bola, wszystko tak jak byc powinno 🙂

Ewelajna
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

troche potrwalo zanim moj maly sie przyzwycz teraz jest okej a ja mam dwie rece wolne, to duzo ulatwia 🙂

zielonyslonik
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

maxi cosi easia to jedyne nosidelko ktore widzialam, że dziecko jest w nim w odpowiedniej pozycji – na zabkę wlasnie – inne to tzw . wisiadla. a ten model jest naprawde rewelacyjny

julietta
    Participant
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

maxi cosi easia to jedyne nosidelko ktore widzialam, że dziecko jest w nim w odpowiedniej pozycji – na zabkę wlasnie – inne to tzw . wisiadla. a ten model jest naprawde rewelacyjny

zgadzam sie w stu [procentach 🙂 bobas jest lekki jak piórko w tym nosidełku i zarowno mamie jak i dziecku jest wygodnie 🙂

ani23
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

ja to sie martwilam wlasnie o to kroocze zeby moj synek na nim nie wisial ale w easi jest wszysko ok 🙂 a bardziej niz ja bal sie moj maz w koncu facet 😛

julietta
    Participant
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

ja to sie martwilam wlasnie o to kroocze zeby moj synek na nim nie wisial ale w easi jest wszysko ok 🙂 a bardziej niz ja bal sie moj maz w koncu facet 😛

haha! wiadomo 🙂 no w easi nie ma o co sie martwic, wszystko jest super! 🙂

Ewelajna
    Member
    • Stały bywalec

dziecko nie wisi, tylko jest w pozycji na tak zwaną żabkę, a więc dobrą dla jego bioderek

julietta
    Participant
    • Zapaleniec

no i dobre dla naszego kregoslupa 😛 siostra jest bardzo zadowolona, chociaz na pcozatku bala sie ze nie da rady dzwigac malego, a teraz smiga po domu z nim w nosidelku i robi jakies domowe zajecia bez problemu

Ewelajna
    Member
    • Stały bywalec

to niepotrzebnie, ja jak noszę w easia, to mam wrazenie, ze moj synek wazy mniej niz w rzeczywistosci

julietta
    Participant
    • Zapaleniec

no teraz moja siostra uwaza tak samo, smieje sie ze w easi bobas jest lekki jak piorko a troche swoje juz wazy! 🙂

Ewelajna
    Member
    • Stały bywalec

nasz narazie ma 8kg, ale nie odczuwam tego w easia, bo wlasnie ten ciezar jest w jakims stopniu na biodra przeniesiony

julietta
    Participant
    • Zapaleniec

no dokladnie. fajne jest te nosidelko- fajnie ze jest zrobione z mysla nie tylko o dziecku, ale takze ze z mysla o mamie 🙂

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

wolę chustę, jest wygodna i łatwiej ją dopasowuję do rosnącego dziecka 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " nosidelko dla malucha"

Przewiń na górę