- AutorOdp.
- 6 pa藕dziernika 2009 at 07:38
witam Was, Drogie Forumowiczki 馃槈
chcia艂am si臋 zapyta膰, czy natkn臋艂y偶cie si臋 mo偶e na co偶 takiego jak zakupy smsem? Zakupy przez internet – obecnie co偶 ju偶 tak powszechnego i og贸lnodost臋pnego, ale za pomoc膮 kom贸rki?
Pisz臋, bo znalaz艂am w艂a偶nie tak膮 opcje w jednej z gazet. By艂a tam recenzja produktu, i informacja, 偶e mog臋 go kupi膰 wysy艂aj膮c jedynie smsa. S艂ysza艂y偶cie mo偶e o tej opcji? Skorzysta艂y偶cie z niej? Je偶li tak to jak wra偶enia.. Bo wydaje si臋 to nawet fajna opcja robienia zakup贸w, ale zanim si臋 zdecyduj臋 na co偶 takiego, chcia艂abym pozna膰 opini臋 innych..
Dlatego dzi臋ki z g贸ry za informacj臋, pozdrawiam 馃檪10 pa藕dziernika 2009 at 11:50zakupy przez internet – jasne, robi si臋 bardzo cz臋sto
przez smsa? nie s艂ysza艂am…10 pa藕dziernika 2009 at 16:06postanowi艂am jednak spr贸bowa膰 馃槈 i jestem zadowolona
najpierw rzecz jasna znalaz艂am stron臋 internetow膮 OneStep (one-step.pl), gdzie wybada艂am wszystkie szczeg贸艂y, a nast臋pnie zam贸wi艂am 馃檪
szybko, prosto, i co najwa偶niejsze – wcale niedrogo. Z wi臋kszych szczeg贸艂贸w, na jakie warto zwr贸ci膰 uwag臋, jest to, 偶e dostawa wynosi jedynie 7 z艂, a je偶li kupujesz wi臋cej ni偶 jeden produkt, to jest gratisowa. Na dostarczenie te偶 nie musia艂am d艂ugo czeka膰.
Tak wi臋c dziel臋 si臋 swoim do偶wiadczeniem, i mog臋 poleci膰 tak膮 form臋 zakup贸w 馃槈11 pa藕dziernika 2009 at 16:55Ciekawe, warto spr贸bowa膰. Jak prosto…wydaje si臋 kas臋… 馃槅
19 pa藕dziernika 2009 at 17:44sms-em ?? hm heh nigdy nie s艂ysza艂am lol czego to ludzie nie wymy偶l膮 …
18 lipca 2010 at 08:56Co to za spam nie na temat !
18 lipca 2010 at 09:55P艂atno偶ci sms-em to nic nowego, ale takie us艂ugi staj膮 si臋 w艂a偶nie teraz bardziej popularne. Prawie ka偶dy ma i u偶ywa telefon kom贸rkowy, dlatego coraz wi臋cej firm umo偶liwia p艂atno偶ci za pomoc膮 sms-a.
21 lipca 2010 at 06:37no c贸偶 偶wiat posuwa si臋 do przodu, us艂ugi staj膮 si臋 coraz 艂atwiej dost臋pne, sms internet to chyba ju偶 nikogo nie dziwi, ja np. jestem zadowolona ze np pzu daje mo偶liwo偶膰 zg艂oszenia szkody przez internet, zg艂oszenia spraw typu narodziny dziecka czy zgon kogo偶 bliskiego, to wszystko sk艂ada sie na to 偶e si臋 rozwijamy i mam nadziej臋 偶e za jaki偶 czas wi臋kszo偶膰 us艂ug b臋dzie oferowanych za pomoc膮 internetu czy sma, mam nadziej臋 偶e si臋 takich czas贸w doczekamy
6 sierpnia 2010 at 22:47[usuni臋to_link] wrote:
zakupy przez internet – jasne, robi si臋 bardzo cz臋sto
przez smsa? nie s艂ysza艂am…A ja s艂ysza艂am o takiej formie- Halens- katalog wysy艂kowy umo偶liwia r贸wnie偶 tak膮 form臋 zam贸wie艅 towar贸w:) Jest to bardzo wygodne, bo mo偶na robi膰 zakupy nawet w tramwaju;)
9 sierpnia 2010 at 10:06W sensie, przegl膮dasz www za po偶rednictwem przegl膮darki w telefonie i robisz zam贸wienie smsem? oj do tej opcji ci臋偶ko mnie b臋dzie przekona膰 馃槢
18 sierpnia 2010 at 14:05Przegl膮dasz albo online w przegl膮darce telefonu albo w papierowym katalogu i zam贸wienie eskiem 偶lesz;) Moim zdaniem to fajna opcja.
A czemu ci臋偶ko Ci臋 przekona膰?9 pa藕dziernika 2010 at 19:50jesi chodzi o ubrania, czy jakis sprzet to nie… nie wyobra偶am sobie robienie tego typu zakup贸w bez przymierzenia :)) Chyba ze na aukcjach za poleceniem kole偶anki 馃檪
12 pa藕dziernika 2010 at 12:07no fajnie musze to sprawdzic:)
馃槢
2 czerwca 2011 at 18:58No nie wiem ,co偶 nie mam przekonania
4 czerwca 2011 at 09:26Ciekawe rozwi膮zanie 馃檪
Ale przy wi臋kszych zakupach to fajnie musi wygl膮da膰 rachunek za telefon 馃榾 - AutorOdp.