• Autor
    Odp.
  • Yolka
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

I co, pr贸bowa艂 kto偶 robi膰 zakupy t膮 form膮? 馃檪

mikus231
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Szczerze m贸wi膮c to pierwszy raz o tym s艂ysz臋 馃榾 Ciekawa ale chyba do偶膰 awangardowa opcja kupowania xD Ciekawe co jeszcze wymy偶l膮 xD

Avril88
    Member
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

Fajny pomys艂, zakupy przez internet staja sie standardem, bo jak widomo ludzie lubia u艂atwiac sobie zycie,technologia nam to umozliwia wiec dlaczego nie? Ja robie zakupy domowe w frisco od kilku mcy i jest to dla mnie mega wygod膮, na allegro kupi艂am komputer i kilka fajnych ciuch贸w, a teraz takze znalaz艂am oferte sklepu jubilerskiego superjubiler.pl i zamierzam kupic tu prezent na imieniny dla mamy 馃檪 Make life easier:)

kasia2812
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 49
    • Sta艂y bywalec

c贸偶 偶wiat zmienia si臋 nowinek coraz wi臋cej zakupy rzez internet jak najbardziej ale przez tele za sms co偶 nowego mo偶e kiedy偶 spr贸buj臋 馃檮

Big-Brands.pl
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Nowo偶ci nigdy do偶膰, pewnie si臋 od nich nie op臋dzimy, ale ja mam zasad臋, 偶e zanim wypr贸buj臋 co偶 nowego, to musz臋 zapyta膰 innych o opinie. Zakupy przez internet kiedy偶 by艂y kosmosem, a tu prosz臋… nawet spo偶ywk臋 mo偶na zam贸wi膰 on-line 馃檪 mo偶e i sms si臋 sprawdzi, ale musia艂oby w tym by膰 co偶 wi臋cej ni偶 w zakupach przez net. Maniak贸w kom贸rkowych nie brakuje, ale chyba wci膮偶 s膮 mniej liczni ni偶 internauci-na艂ogowcy.

jadwinia
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 17
    • Bywalec

A znacie tak膮 aplikacj臋 jak kupuje.to na FB? Nie wiem czy w dobrym temacie pisz臋…

Znajomi mi to polecaj膮, nie wiem tylko, czy przesy艂aj膮, jak wszystko, czyli nie wiedz膮c co to … Zapowiada si臋 fajnie, co偶 jak allegro, ale wygl膮da na szybsze i 艂atwiejsze w obs艂udze. Znalaz艂am nawet kilka rzeczy, kt贸re fajnie by艂oby zam贸wi膰, ale szukam jeszcze wi臋cej opinii i ocen.

Solek
    Member
    • Odp.: 13
    • Bywalec

to ju偶 wol臋 p艂aci膰 kart膮 skarbonk膮 ni偶 telefonem, mam wi臋ksz膮 kontrol臋 finansami i tak nie boli jak patrz臋 na wysoki rachunek telefoniczny. 馃榾

slodka idiotka
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Pomijaj膮c, 偶e to taka ma艂a reklama ;), to przyznam, 偶e nie wys艂a艂abym sms, 偶eby co偶 kupi膰. Na 100 przypadk贸w mo偶e si臋 okaza膰, 偶e jeden to sms za mas臋 kasy ://

violet80
    Member
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ciekawe, jeszcze nie pr贸bowa艂am.

tesia456
    Member
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja wol臋 jednak osobi偶cie robi膰 zakupy

milenka450
    Member
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Ja te偶 nie s艂ysza艂am o takiej formie sms

gregory1
    Member
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

To 艂adnie musz臋 spr贸bowa膰.

pingwin44
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

Jak ta technika idzie do przodu.

agulaa87
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

mnie jako偶 nie odpowiada艂aby taka opcja, wydaje mi si臋 to do偶膰 niebezpieczne ;/

malika
    Participant
    • Odp.: 56
    • Sta艂y bywalec

Ja tam wol臋 normalnie usi膮偶膰 przed komputerem , zam贸wi膰 towar na frisco i zap艂aci膰 przelewem albo dla kuriera. Przynajmniej wiem ile wyda艂am i mam nad wszystkim kontrol臋

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " nowa forma zakup贸w"

Przewi艅 na g贸r臋