- AutorOdp.
- 18 czerwca 2007 at 14:08
[usunięto_link] wrote:
o gustach może nie, ale o tym co się nam podoba albo nie, czemu nie? 😉
Podoba mi się bardzo „What 're waiting for” + fajny teledysk z tym motywem Alicji w krainie czarów. Hollaback girl – bardzo fajna piosenka i teledysk. Natomiast dwa ostatnie single, nawet nie pamiętam ich nazw, nie są już takie dobre jak te z pierwszej solowej płyty. A jak Ty uważasz? (Pytam nie tylko Napoleonkę 🙂 )ta piosenka i teledysk mi się akurat podobają, są fajne
23 czerwca 2007 at 20:24No, a teraz coż kiepsko…
9 lipca 2007 at 20:27Dla mnie ona jest mistrzynia wizazu. Wyglada swietnie poprostu nie musi sie kazdemu podobac ale przykowa uwage, no i ma fajne kawalki ktore wpadaja w ucho.
11 lipca 2007 at 10:38ogolnie podoba mi sie bardziej Gwen z okresu starego NO DOubt. Jednak ta nowa piosenka 4 in the morning bardzo mmi sie podoba. Lubie ja tez w tym teledysku bo wyglada ładnie i naturalnie, nie moge patrzec kiedy ma te dziwne ,, wyczaseane fryzury nie podobaja smi sie takie kopulki na glowie poprostu .. ale ogolnie uwazam ze jest dobra wokalista i ze zna sie na interesach
23 października 2007 at 18:06ja lubie gwen ma orginalny styl 😀
24 października 2007 at 12:50kiedys miala dopiero oryginalny styl… mówię o czasach kiedy kultywowała rodzinną tradycję muzyczną. później wiadomo: z czegoż trzeba żyć, żwiat i gusta się zmieniają, mimo to i tak cenię ją za to że nawet obecnie wyróżnia się choć trochę na tle „gwiazdeczek”.
24 października 2007 at 15:35Lubię jej muzykę, teledyski zawsze miała żwietne, ale teraz jakoż się rozmyła.
8 kwietnia 2008 at 11:12że zapytam… znaliżcie gwen od tej strony? 😀
[usunięto_link]
21 lipca 2008 at 21:57Samej Gwen nie lubię , z kapelą może być 🙂
- AutorOdp.