Obcasy – kto chce ze mną wybierać buty roku?

• Autor
    Odp.
  • blanka84
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Witajcie! Niedawno odkryłam szpilki… haha. Wiecie jak? Na wakacje zabieram zawsze tylko trzy paru butów… i w czasie ostatniego urlopu miałam okazję wystąpić w roli konferansejrki pewnej imprezy, w drodze powrotnej do domu spotkaliżmy kilku znajomych, oni swoich itd…zebrała się spora ekipa przy kolacji 🙂 I kiedy zeszło na buty ja mówię:
    – Ja zawsze zabieram trzy pary butów, kapcie, sandały i szpiliki – na co jeden z mężczyzn odpowiedział z przekąsem ku aprobacie reszty facetów
    – No, szpilki zauważyliżmy –

Od tej pory wiem, że warto czasem balerinki na szpilki zamienić 😀 To co wy na to? Kto jeszcze wierzy, że obcacy dodają powabu? Wybieramy najpiękniejsze?

wiosenka_2011
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Czasami chciałabym mieć tyle samozaparcia, żeby na wyjazd ograniczyć się tylko do zabrania trzech par butów. W moim przypadku większożć bagażu to buty🙂 Począwszy od kapci przez kilka par balerinek, a skończywszy na szpilkach, szpilkach, szpilkach…. Jeżli każdy z nas ma fioła na jakimż punkcie to ja żwiruje jak widzę BUTY! A jeżli chodzi o najpiękniejsze to tutaj byłby dożć duży problem..:/
    Bo jak wybrać jedną parę z tysiąca różnych cudownych egzemplarzy ?
    No, ale gdybym musiała to stawiam na klasykę:) Czarne szpilki z czerwoną podeszwą…. TO JEST TO!!!!

Mamba_2008
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 114
    • Zapaleniec

Hej!
    Ja również muszę się przyznać, że należę do grupy żwirusów w tym temacie 😆
    Porządna szpila do wszystkiego jest „dobra” :D!!! Bo ileż satysfakcji daje zbolała mina niewiernego faceta, gdy poczuje wbijający się obcas swojej już byłej ukochanej 👿 I jak miło się robi, gdy kolejny potencjalny ukochany ogląda się za nami, KOBIETAMI NOSZĄCYMI SZPILKI 😉 Także nie ważne, czy klasyczne, czy odjechane – ważne że SZPILKI!!! 8)

arleta_kobieta
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Teraz w ciąży nie mogę sobie na nie pozwolić, ale już nie mogę się doczekać kiedy się odpicuję i wrzuce jakież super szpilki platformy 😀 a jeszcze w tym sezonie jest tyle żlicznych kolorów….że wariuje od samego patrzenia ;D

blanka84
    Member
    • Bywalec

Dziewczyny, co tak słabo? Tylko we trzy jesteżcie za szpilkami? Nie wierzę! Ciekawe, czy dałoby się bić rekord guinessa w poparciu dla szpilek. To byłyby jaja… spotkanie na rynku w Krakowie (to ostatnio modne miejsce na tego typu rzeczy) dla wszystkich, którzy kochają te cacka !! Pod hasłem… nawięcej szpilek w jednym miejscu… albo jakimż innym! Dałoby się?

A co do ciąży… hehe, odpicuj się, tylko za dużo nie chodź 😀

slodka idiotka
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Od zawsze chorowałam na czarne szpilki z czerwoną podeszwą, ale teraz zrobiło się ich wszędzie pełno i narazie odpużciłam temat. Szukam czarnych, ale z innym kolorem podeszwy: widziałam na zdjęciach z niebieską – extra to wygląda!

Bialoglowa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Ja chyba zostane jednak przy balerinkach, szpillki moze i wygladaja fajnie, ale ja chyba wole jednak wygodne buty

Kowal2
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

@słodka idiotka wrote:

Od zawsze chorowałam na czarne szpilki z czerwoną podeszwą, ale teraz zrobiło się ich wszędzie pełno i narazie odpużciłam temat.

Masakra 😆

blanka84
    Member
    • Bywalec

Kowal… zamknij się!

Kowal2
    Member
    • Zasłużony

Nie podniecaj się tak 😆

Aleksandra44
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Szpilki są extra! Bywają niewygodne, ale to kwestia przyzwyczajenia;) Ostatnio dostałam od przyjaciółki lekko różowe buty i są cudne. Pasują prawie do wszystkiego i zwracają na siebie uwagę:) Chociaż nie mają aż tak intensywnego koloru

wiosenka_2011
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Kowal myżlałam że chociaż tutaj nie będę musiała Ciebie czytać 👿 Wracaj do podkuwania!!!

Kowal2
    Member
    • Zasłużony

Mogę podkuć twoją głowę? 😉

Mamba_2008
    Member
    • Odp.: 114
    • Zapaleniec

To prawda jak szpilki są niewygodne to potrafią zrazić i pokiereszować nasze stópki. Także w wyborze kierujmy się nie tylko wyglądem naszych szpileczek, ale również wygodą.

jakubek
    Keymaster
    • Tematów: 37
    • Odp.: 1015
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Kowal… zamknij się!

To nie Kowal obraził kogokolwiek a Ty napisałaż powyższy post nie potrzebnie.
    Każdy na tym forum ma prawo się wypowiedzieć.
    Jeżeli Kowal uważa czarne szpilki z czerwonymi wstawkami za masakrę miał prawo tak napisać.
    Natomiast Ty nie potrzebnie napisałaż „zamknij się”

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Obcasy – kto chce ze mną wybierać buty roku?"

Przewiń na górę