• Autor
    Odp.
  • blanka84
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 36
    • Bywalec

no cóż… nic nie poradze…

Ale za to znalazłam szpilki ze szminkami… obciach, ale może czasm byłby praktyczny. Jedno jest pewne – te buty na pewno nie dostaną tytułu najlepszych butów roku 🙂
    [usunięto_link]

Mamba_2008
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 114
    • Zapaleniec

Łeeeeeeeeee…………… 😯 Ja na pewno nie zaliczyłabym ich do moich ulubionych

majeczka_m
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Takie buty to obciach 😀 ja wolę takie cieniutkie szpileczki, ale one ładni wyglądają głównie w rozmiarze 36 🙂 — jak wszystko z resztą ;D

blanka84
    Member
    • Bywalec

Włażnie… dlaczego wszystko wygląda dobrze tylko w rozmiarze 36? To zmowa? ;P

Aguut
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Szpilki super sprawa lecz w ostatnim czasie stawiam na gruby, b.wysoki obcas, wygladają żwietnie są takie masywne. marzą mi się także drewniaki modne w tym sezonie 🙂

Mamba_2008
    Member
    • Zapaleniec

O tak!! każdy wysoki obcas dodaje nam uroku 😉 Noga wydaje się smuklejsza a my stajemy się wyższe i poruszamy się bardziej kobieco, ale niestety obcas to nie wszystko 😕 Trzeba jeszcze zadbać o inne rzeczy, aby facetom strzykało w szyi od odkręcania głowy na nasz widok 😉

Mamba_2008
    Member
    • Zapaleniec

No ja mam różne wysokożci obcasów. Czasami warto ubrać ten troszkę wyższy 🙂 W końcu one tak fantastycznie poprawiają humor:) Obcas, fajny ciuch, błyszczyk na usta i możemy podbijać żwiat!!!

werkaa
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 606
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

O tak!! każdy wysoki obcas dodaje nam uroku 😉

I wyszczupla wizualnie;)

majeczka_m
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

ja w piątek muszę wsnuć się w moje szpili 🙂 idę na zabieg Bocouturem (najnowsza toksyna botulinowa) decyzja zapadła! Podnoszę brwi! więc chcę się mega kobieco czuć tego dnia! Butki – szpilki Ryłko z odsłonietymi palcami… bardzo wygodne 🙂

Mamba_2008
    Member
    • Zapaleniec

Słyszałam włażnie o Boucuturze nowy preparat ( toksyna botulinowa) do wygładzania zmarszczek.
    Fajnie ja się też miałam zdecydować na podanie t. botulinowej , ale na moje pomarszczone czoło 😳 Czekam na termin wizyty włażnie i chyba faktycznie też założę sobie wypażne buciki 😀

blanka84
    Member
    • Bywalec

Ja na ich stronie trochę poczytałam 🙂 ale jeszcze bardzo niewiele osób słyszało o tym preparacie…. może taki ekskluzywny jest na Bocouture 😀 Swoją drogą jego nazwa pasuje do szpilek 😀 tak modowo brzmi!!! 😈

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

ja pierniczę, w tych szpilach moja ukochana wygląda jak Afrodyta :-

dziękuję Allachowi, że mnie obdarzył większym wzrostem :-

ma cudne nogi… ta moja miła 😉

Mamba_2008
    Member
    • Zapaleniec

Hihihi
    No dziękuj dziękuj 😉

blanka84
    Member
    • Bywalec

hehe… lepiej Bogu niż Allachowi… bo u kobiet Allacha rzadko nogi widać 😛

Mamba_2008
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

hehe… lepiej Bogu niż Allachowi… bo u kobiet Allacha rzadko nogi widać 😛

Dobre 😆

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Obcasy – kto chce ze mną wybierać buty roku?"

Przewiń na górę