- AutorOdp.
- 24 maja 2011 at 11:43
no cóż… nic nie poradze…
Ale za to znalazłam szpilki ze szminkami… obciach, ale może czasm byłby praktyczny. Jedno jest pewne – te buty na pewno nie dostaną tytułu najlepszych butów roku 🙂
[usunięto_link]27 maja 2011 at 14:46Łeeeeeeeeee…………… 😯 Ja na pewno nie zaliczyłabym ich do moich ulubionych
31 maja 2011 at 10:43Takie buty to obciach 😀 ja wolę takie cieniutkie szpileczki, ale one ładni wyglądają głównie w rozmiarze 36 🙂 — jak wszystko z resztą ;D
6 czerwca 2011 at 09:00Włażnie… dlaczego wszystko wygląda dobrze tylko w rozmiarze 36? To zmowa? ;P
6 czerwca 2011 at 10:41Szpilki super sprawa lecz w ostatnim czasie stawiam na gruby, b.wysoki obcas, wygladają żwietnie są takie masywne. marzą mi się także drewniaki modne w tym sezonie 🙂
9 czerwca 2011 at 08:05O tak!! każdy wysoki obcas dodaje nam uroku 😉 Noga wydaje się smuklejsza a my stajemy się wyższe i poruszamy się bardziej kobieco, ale niestety obcas to nie wszystko 😕 Trzeba jeszcze zadbać o inne rzeczy, aby facetom strzykało w szyi od odkręcania głowy na nasz widok 😉
14 czerwca 2011 at 12:21No ja mam różne wysokożci obcasów. Czasami warto ubrać ten troszkę wyższy 🙂 W końcu one tak fantastycznie poprawiają humor:) Obcas, fajny ciuch, błyszczyk na usta i możemy podbijać żwiat!!!
14 czerwca 2011 at 13:53[usunięto_link] wrote:
O tak!! każdy wysoki obcas dodaje nam uroku 😉
I wyszczupla wizualnie;)
14 czerwca 2011 at 17:23ja w piątek muszę wsnuć się w moje szpili 🙂 idę na zabieg Bocouturem (najnowsza toksyna botulinowa) decyzja zapadła! Podnoszę brwi! więc chcę się mega kobieco czuć tego dnia! Butki – szpilki Ryłko z odsłonietymi palcami… bardzo wygodne 🙂
14 czerwca 2011 at 20:44Słyszałam włażnie o Boucuturze nowy preparat ( toksyna botulinowa) do wygładzania zmarszczek.
Fajnie ja się też miałam zdecydować na podanie t. botulinowej , ale na moje pomarszczone czoło 😳 Czekam na termin wizyty włażnie i chyba faktycznie też założę sobie wypażne buciki 😀27 lipca 2011 at 07:51Ja na ich stronie trochę poczytałam 🙂 ale jeszcze bardzo niewiele osób słyszało o tym preparacie…. może taki ekskluzywny jest na Bocouture 😀 Swoją drogą jego nazwa pasuje do szpilek 😀 tak modowo brzmi!!! 😈
28 lipca 2011 at 01:51ja pierniczę, w tych szpilach moja ukochana wygląda jak Afrodyta :-
dziękuję Allachowi, że mnie obdarzył większym wzrostem :-
ma cudne nogi… ta moja miła 😉
29 lipca 2011 at 07:03Hihihi
No dziękuj dziękuj 😉29 lipca 2011 at 12:19hehe… lepiej Bogu niż Allachowi… bo u kobiet Allacha rzadko nogi widać 😛
1 sierpnia 2011 at 08:40[usunięto_link] wrote:
hehe… lepiej Bogu niż Allachowi… bo u kobiet Allacha rzadko nogi widać 😛
Dobre 😆
- AutorOdp.