Obozy odchudzające ;)

• Autor
    Odp.
  • dorota.szarpie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Witam:)

Myżlę, że ciekawą i aktywną formą walki z nadwagą i otyłożcią jest udział w naszych obozach odchudzających:) Biuro Podróży Szarpie Travel to jeden z największych organizatorów obozów tematycznych w Polsce. Posiadamy certyfiakt ISO oraz program podnoszenia jakożci bazując na opiniach i ankietach dzieci i rodziców. W swojej ofercie posiadamy obozy odchudzająco- artystyczno- sportowo- taneczne oraz obozy zdrowia i urody:) Więcej informacji na temat Biuro oraz konkretnych ofert znajdziecie Państwo pod tymi linkami:

Obóz odchudzająco- taneczny: [usunięto_link]

Obóz odchudzajaco- artystyczny: [usunięto_link]

Obóz zdrowia i urody: [usunięto_link]

Obóz odchudzająco- sportowy: [usunięto_link]

W razie pytań można zwracać się bezpożrednio do mnie: [usunięto_link]

Jesteżmy bardzo otwarci na wszelkie inne propozycje. Dla nas nie ma rzeczy niemożliwych, wszystkie pomysły mogą zostać zrealizowane, dzięki naszej ogromnej bazie miejsc i możliwożci oraz umiejętnożci.

Pozdrawiam,
    Dorota Limontas
    Szarpie Travel

coffee
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Obozy to żwietna sprawa jako start odchudzania, zwłaszcza dla tych, którzy nie mają silnej woli. Jednak łatwo się odchudzać, kiedy kucharze przygotowują posiłki a plan dnia niejako „wymusza” aktywnożć… Obóz się kończy, a w domu już nie ma ani kucharzy, ani trenerów- prędzej czy później trzeba samemu się wziąć za odchudzanie i zmianę swoich nawyków żywieniowych czy sedenteryjnego trybu życia… Dlatego ja raczej zalecałabym wizytę u dietetyka czy karnet na basen, niż obóz…
    Odniosę się jeszcze do wspomnianej zielonej kawy- mi również pomogła, czego nie mogę powiedzieć o wielu innych suplementach, jakie stosowałam wczeżniej 🙂 Ale nie będę robić antyreklamy 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Obozy odchudzające ;)"

Przewiń na górę