- AutorOdp.
- 4 stycznia 2008 at 19:03
Ale one sa slodkie…naprawde szkoda takich zwierzaczkow.. 馃槙
5 stycznia 2008 at 01:10@Onione wrote:
Par臋 dni temu, populacja rysia zubo偶a艂a o kolejnego osobnika. Jakiej偶 tempej, barbarzy艅skiej kupie ludzkiego guano (vel cz艂owiekowi) zachcia艂o si臋 prawdopodobnie jego futra.
[usuni臋to_link]
Cholera jasna. 馃懣
Klikn臋艂am.5 stycznia 2008 at 08:32ja kiedys chcialam wplacic jak zobaczylam chyba w gazecie ta reklame ale wlasnei chyba karta kredytowa przez net sie nie da i dopiero na poczcie ale jak bede w polsce to napewno cos wysle
5 stycznia 2008 at 13:22@Onione wrote:
Mo偶na skorzystac z ich linka, tylko 偶e jak dla mnie kwota by艂a za duza.
Wp艂aci艂am mniej, ale zamierzam robic to co miesiec.Dobry z Ciebie czlowiek Onione 馃槈
5 stycznia 2008 at 13:47@Onione wrote:
[usuni臋to_link]
@Onione wrote:
Mo偶na skorzystac z ich linka, tylko 偶e jak dla mnie kwota by艂a za duza.
Wp艂aci艂am mniej, ale zamierzam robic to co miesiec.Dobry z Ciebie czlowiek Onione 馃槈
Oj, Monika 馃檪 z regu艂y dla zwierz膮t tylko…. 馃槈
Ale tak podobno jest,ze jak sie kocha zwierzeta to jet sie dobrym czlowiekiem…
9 stycznia 2008 at 15:31ja wplacam regularnie, co mesiac.jak ludzie nadal nie beda sie interesowac losem zwierzat, to juz wkrotce polskie rysie beda przeszloscia…
albo male foczki zabijane w tak bestialski sposob, klusownicy wbijaja harpun patrzac im w oczy(mala foczka nie jest w stanie uciekac, czeka na smierc)czesto jeszcze zyja gdy sa wrzucane na wielka przyczepe, ranne, zdychaja lezac jedna na drugiej…dlatego podpisujcie elektroniczne petycje przeciwko ich katowaniu i zabijaniu, to nic nie kosztuje…
- AutorOdp.