- AutorOdp.
- 9 czerwca 2012 at 22:25
Nigdy o czymż takim nie słyszałam, ale brzmi bardzo przyszłożciowo! Jeżli takie coż nie byłoby drogie to z chęcią przeznaczyłabym pieniądze na taki zakup, gdyż od wielu lat męczę się z moją wielką maszyną i plecy mi już od niej pękają…
Takie rzeczy są w sklepach czy raczej trzeba kupować przez internet?11 czerwca 2012 at 10:12W internecie jest tego mnóstwo, ale i w sklepach stacjonarnych też znajdziesz takie roboty-odkurzacze. Ja dostałam taki odkurzacz rok temu na rocznice żlubu od teżciów. Prezent bardzo udany, odkurzacz radzi sobie z gładką podłogą jak i dywanem. I co ważne jest cichy i dokładny.
11 czerwca 2012 at 18:04Roboty robią się coraz bardziej popularne, bo spadają ich ceny, w zasadzie są porównywalne do cen odkurzaczów klasycznych. Ja jestem posiadaczką Robojeta smooth, to jest tańszy model, ale nam całkowicie starcza. Takie urządzenie praktycznie wyręcza nas całkowicie w sprzątaniu podłogi. Ma wbudowane czujniki więc nie ma problemów z poruszaniem się po mieszkaniu, żciany i przeszkody omija. Tylko z małymi rzeczami sobie nie radzi. Trzeba wczeżniej je usunąć z podłogi, bo mogą spowodować że odkurzacz się na nich zatrzyma.
13 czerwca 2012 at 19:27Za waszymi radami poszukałam w internecie i znalazłam coż takiego: [usunięto_link] , nie mam pojęcia czy mają jakiż sklep stacjonarny ale kupić przez internet to nie problem… Wszystko fajnie wygląda a dodatkowo jest ta funkcja odkażania podłogi z bakterii, co mi się bardzo podoba. A i ceną nie odstraszają.
- AutorOdp.