opalacie się nago na działce?

Wyświetlanie 13 wpisów - od 1 do 13 (z 13 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    monia_
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Ja często to robie, ale czasami się wstydzę jak stare pryki podchodzą się popatrzeć, przecież to nie oni mają to podziwiać 😈

parvati
    Członek
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

nie opalam sie nago na dzialce. bez kitu…co za watek w ogole…

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

nie opalam się nago w ogóle

abi
    Członek
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Ja też nigdy nago się nie opalam.

Znajoma zawsze opala sie nago i nawet nad wode nie lubi jezdzic-bo przeciez potem ma slady po stroju… 😕

Assha
    Członek
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

od lat w wakacje wyjezdzam za granice do cieplych krajow i nie raz widzialam naturystów opalających sie nago, wiec pewnie gdybym rozebrala sie tam do rosołu- nikogo by to nie zdzwiwiło. W Polsce zdarza sie to o wiele rzadziej. Co do działki- gdybym była z moim facetem gdziekolwiek, gdzie nie ma ludzi- opalałabym sie nago (ale sie jeszcze nie zdarzyło), gdybym z nim wyjechala za granice to na plaży i topless moglabym sie poopalac, czego rowniez nie robilam, bo wyjezdzalam z rodzicami i bratem, a przy nich jakos mam opory, żeby sie rozneglizowywać.

Sam pomysl opalania sie nago na wlasnej, dosc ukrytej dzialce bardzo mi sie podoba.

parvati
    Członek
    • Guru

bylam na wielu plazach, w roznych krajach, na roznych kontynentach. plaze dla naturystow sa ZAWSZE odzielone od plaz „tekstylnych” i specjalnie oznaczone.

kajdaaa
    Członek
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

@parvati wrote:

bylam na wielu plazach, w roznych krajach, na roznych kontynentach. plaze dla naturystow sa ZAWSZE odzielone od plaz „tekstylnych” i specjalnie oznaczone.

Dokładnie. Zgadzam się w 100%.
    Czasami opalam się nago ale w miejscach do tego przeznaczonych. Wtedy nikogo to nie dziwi.

Assha
    Członek
    • Odp.: 1318
    • Maniak

@parvati wrote:

Tu sie z Toba nie zgodze. Będąc w Bawarii nad jeziorem, ktorego nazwa wyleciala mi z pamieci, byla NORMALNA plaża, wypozyczalnie kajakow, rowerow wodych itd.. Wzielismy rower, wypynelismy a na kazdym brzegu byłi naturysci, kompali sie w wodzie.. nie bylo oznaczen, niczego. Przyklad nastapny: chorwacja- owszem, nagole nie lezeli na kocach, ale bez zadnych skrupulow przebierali sie- najpierw do naga, potem w stroj..

parvati
    Członek
    • Guru

to, ze ktos przebiera sie przy wszystkich tzn, ze ma niskie poczucie wstydu, a nie ze jest naturysta.

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Nigdy nie opalałam się nago.Raz tylko na balkonie opalałam sie toples,ale byłam zasłonięta,więc nikt nie widział 🙂 gdybym znalazla jakiż zakamarek,gdzie na pewno nikt by mnie nie widział to pewnie opalałabym sie bez góry od bikini.Ale że zazwyczaj opalam się w publicznym miejscu,nie mam takich zapędów 🙂

Monika
    Członek
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

@parvati wrote:

nie opalam sie nago na dzialce. bez kitu…co za watek w ogole…

haha dobre! 😆 zgadzam sie z toba w zupelnosci!!

Katie
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

lol, ciekawy wątek 😉 może autorka zaraz zaproponuje grupowe naturystyczne opalanie 😉
    Jeszcze mi się w kazdym razie nie zdarzyło, a jeżli się kiedyż zdecyduję, to raczej nie na działce.

McMiodek
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Byłam dzisiaj na działce.. Opalałam się, ale w bikini.. Jakoż nie mam potrzeby pokazywania tyłka starym dziadkom xD

Piszesz, że cię wkurzają stare dziadki.. Może po prostu ty też ich wkurzasz, jak żwiecisz tyłkiem ..??

Wyświetlanie 13 wpisów - od 1 do 13 (z 13 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę