- AutorOdp.
- 26 lipca 2012 at 08:00
Mi się wydaje, że to chyba nie ma znaczenia. Chociaż jeżli w górach juz nie leży żnieżek , który skrzętnie odbija słońce i nas opala, skłoniłabym się ku morzu, ponieważ mamy bliskożć do wody i ogólnie 😉 wracamy z ładną morską opalenizną! 🙂
2 sierpnia 2012 at 11:28To zależy – w górach raczej nie będziecie leżeć plackiem w bikini więc opalicie tylko to co wystaje spod ubrania 🙂
9 sierpnia 2012 at 08:35Stawiam na góry. Pot, wiatr, spora wysokożć i ruch sprzyjają opalaniu:)
A zawsze można wyskoczyć też nad okoliczną rzeczkę i odpowcząć… no i przede wszystkim – ruch to zdrowie.20 sierpnia 2012 at 12:43z tego co zauważyłam po sobie, opalanie nad morzem trwa dłużej, ale też jest bardziej długotrwałe… natomiast w górach zawsze opalałam się bardzo szybko, wręcz błyskawicznie, ale jakoż szybko też bladłam 😉 nie wiem, od czego to jest zależne…
28 sierpnia 2012 at 13:51Tylko i wyłącznie na plaży! Nie ma nic przyjemniejszego niż opalanie na plaży!
6 stycznia 2013 at 09:42Dla mnie i ta opcja i ta jest interesująca 🙂
10 stycznia 2013 at 02:08jeżli miałbym się opalać – to raczej w górach – pod Kasprzakiem np albo w Dolce 5-ciu 😀
a nad morzem moje Kochane to gdzie? 😉
25 lutego 2013 at 12:41w górach można spiec sie na raczka
2 marca 2013 at 05:00[usunięto_link] wrote:
w górach można spiec sie na raczka
włażnie Luizka22, zapraszam na Kondratową
albo jak pogrymasisz zawiozę Cię na Słowację 😉masz czas we wrzeżniu? to w dolinach też jest fajnie się poopalać 😀
ps. i napijemy się zimnego piFFFka, przyjedź 😛 mam 2 kocyki :}}
6 marca 2013 at 11:58Podczas pobytu w górach najbardziej opala mi się nosek, podczas wędrówek, uwielbiam za to wylegiwać się na plaży 🙂
24 lipca 2013 at 21:30ja to w sumie nie widzę różnicy i tu i tu słońce;)
12 sierpnia 2013 at 19:47Chyba zależy co kto lubi 🙂 ja lubię wylegiwać się na plaży, ale np. na Mazurach.. za morzem nie przepadam bo wkurza mnie piasek! Za to w górach można opalić się nawet w zimę, no ale raczej tylko twarz 😉 chyba, że ktoż jest tak odważny i się rozbierze. Na wysokożci żwiatło pada pod innym kątem dlatego też trzeba uważać.
5 października 2013 at 19:47Jak to nie widzisz róznicy??
Nie ma nic przyjemniejszego niz morze i slonce. Przy okazji skorzystasz z darmowego peelingu jaki robi piasek.8 października 2013 at 11:15ja mogę opalać się wszędzie, ponieważ nie robię tego leżąc plackiem 🙂 Tak więc mogę opalać się w górach w trakcie wędrówki po szlakach, mogę nad morzem, odwiedzjąc ciekawe miejsca lub spedzając czas na plaży (ale max godzina-dwie) albo na mazurach żeglując albo … gdziekolwiek, ale w miłym towarzystwie 🙂
9 października 2013 at 08:40Ja wybieram opalanie nad morzem, bo wiadomo po górach paradować w samym bikini, żeby ładnie się opalić to raczej nie można 😉
- AutorOdp.