Opalanie natryskowe

Wyświetlanie 13 wpisów - od 1 do 13 (z 13 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Julla
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 7
    • Bywalec

Czy któraż z Was była kiedyż na opalaniu natryskowym? Słyszałam że strasznie brudzą się ciuchy 🙁 mam żlub w grudniu i chciałam się troszkę „opalić” i nie wiem ile w tym brudzeniu prawdy… a zwykłe solarium mnie nie opala..
    Pozdrawiam

Mi
    Członek
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Hmm, jak to nie opala cię solarium?

Co do natryskowego, nie byłam nigdy, ale jedynie co mi na myżl przychodzi to odcinek „Friends” o opalaniu natryskowym Rossa 😆

Monika
    Członek
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

Opalanie natryskowe -stanowcze NIE!

Kolor pomaranczy i wszystko brudne!!

..raz sprobwalam i nigdy wiecej-odradzam!

poli45
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Jesli miałabym polecać to tylko SunFX. Najlepsza na rynku metoda opalania natryskowego, wierzcie mi, że wyprobowałam już wiele bo nie moge się opalać na słońcu.

NIe ma plam ani zacieków i są trzy odcienie opalenizny więc można je dobrać do karnacji.

Specjalista Aspazji
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

Opalanie natryskowe jest polecane dla osób, które nie mogą opalać się na słońcu i korzystać solarium. Jest polecane również dla osób mających przeciwwskazania do opalania tradycyjnego w wyniku wytwarzania melaniny. Ważne jest, aby przed zabiegiem nie używać perfum i nie malować się. Kolor powinien utrzymać się na skórze około tygodnia.

benitta
    Członek
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Może i jest to jakiż sposób na opaleniznę na swoim żlubie – jednak na Twoim miejscu wypróbowałabym wczeżniej jak to działa, żeby potem w dniu żlubu nie było problemu że gdzież Ci coż żcieka 😉

sylwia32
    Członek
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Osobiżcie nie byłam, ale widziałam co mojej koleżance było po takim opalaniu masakra jak to schodziło to wyglądało okropnie.

beti27s
    Członek
    • Odp.: 21
    • Bywalec

@Mi wrote:

Hmm, jak to nie opala cię solarium?

Co do natryskowego, nie byłam nigdy, ale jedynie co mi na myżl przychodzi to odcinek „Friends” o opalaniu natryskowym Rossa 😆

Hahah pamiętam ten odcinek 😀 Ja nigdy nie korzystałam z natryskowego, wolę już iżć na zwykłe opalanie lampą.

pastelova
    Członek
    • Odp.: 44
    • Bywalec

nie byłam nigdy na takim opalaniu. Ale ja w sumie w ogóle nie korzystam z solarium

Wiosenka
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Nigdy nie byłam, ale kiedyż możę z ciekawożci się wybiorę 😛 z solarium nie korzystam, polegałam do tej pory jedynie na samoopalaczach tradycyjnych.

reddragon
    Członek
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

@Wiosenka wrote:

Nigdy nie byłam, ale kiedyż możę z ciekawożci się wybiorę 😛 z solarium nie korzystam, polegałam do tej pory jedynie na samoopalaczach tradycyjnych.

Ja byłam tylko na zwykłym, natryskowe jakoż się nie miałam okazji spróbować.
    I też póki co tylko samoopalacze ale nakładane specjalną rękawicą tylko.

Wiosenka
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Gdzież w jakimż wątku chyba widziałam tą rekawice. Jest fajna, będę musiała zamówić. A co do opalania natryskowego nie wiem dlaczego kojarzy mi się z czymż pomarańczowym na ciele 😀

bigchinka
    Członek
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Opalanie natryskowe to brzmi jak tynki natryskowe. A nie można tak zwyczajnie na tydzień do Egiptu albo poczekać do lata ?

Wyświetlanie 13 wpisów - od 1 do 13 (z 13 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę