Opentoe i rajstopy?

• Autor
    Odp.
  • Malinka
    Member
    • Temat贸w: 31
    • Odp.: 527
    • Zas艂u偶ony

Zastanawiam sie czy do bucikow typu open toe czyli bez palcow mozna nosic rajstopy? 馃檮

Mi osobiscie wydaje sie ze nie wyglada to najlepiej ale widzialam ostatnio kilka babek ktore tak nosily… co o tym myslicie?

tygrysek
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

wie偶 ta艅czy i 偶piewa…

chocia偶 osobi偶cie nie gustuj臋 w takowych butkach, uwa偶am 偶e jedyn膮 s艂uszn膮 form膮 noszenia ich jest go艂a stopa z lakierem na paznokciu. najlepiej czerwonym. (of course malujemy wszystkie pazury, nie tylko ten wystaj膮cy 馃槈 )

sylwia90
    Member
    • Temat贸w: 11
    • Odp.: 75
    • Sta艂y bywalec

sa takie rajstopki bez ciemnych zakonczen wiec nie powinno to tak zle wygladac

parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

masz na mysli peep toe?

bo jesli tak…jesli but nie ma typowo letniej formy, a otwo na pale jest niezbyt duzy, mozna ubrac rajsopy. ale musza byc grube, kryjace i bez zaznaczonego miejsca na palce.

Malinka
    Member
    • Zas艂u偶ony

Mam na mysli buciki z takim otworkiem

[usuni臋to_link]

Mam podobnego fasonu tylko ze czarne i bez tej kokardy, no i moze sa troszke wyzsze. I chcialabym juz je nosci ale na gola stope to chyba jeszcze za wczesnie…

mrowka
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 736
    • Zas艂u偶ony

fajne te butki tylko jakby byly czarne r贸zowe mi sie nie podobaja,
    a do tematu to te偶 mi sie troszke wydaje ze brzydko to wyglada jak sie idzie w rajstopach

parvati
    Member
    • Guru

otwor na palce jest w tym przypadku zbyt duzy. to przeciez wyglada prawie jak sandaly. absolutnie zadych rajstop.

Malinka
    Member
    • Zas艂u偶ony

to jednak dobrze myslalam ze nie wypada 馃檪
    No coz poczekam az bedzie cieplej 馃檪

Malinka
    Member
    • Zas艂u偶ony

Przymierzylam dokladnie moje buciki i chyba troszke przesadzialam mowiac ze otworek jest mniej wiecej taki jak na aukcji 馃檪
    w moich butach ledwo co kciuk widac. Czy w takim wypadku to cos zmienia? 馃槢

parvati
    Member
    • Guru

juz sie wypowiedzialam na ten temat.

chlodna_wisnia
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 15
    • Bywalec

…jako偶 wog贸le mi nie pasuj膮 rajstopy do wszelkiego rodzaju obuwia z odkrytymi paluszkami:).

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Mnie 艂膮czenie rajstop z odkrytymi butami z miejsca odrzuca… skoro but jest odkryty to po co rajstopy??a skoro jest ch艂odno i rajstopy s膮 potrzebne to lepiej ubrac ca艂e buty… 馃槅

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Opentoe i rajstopy?"

Przewi艅 na g贸r臋