- AutorOdp.
- 2 grudnia 2007 at 16:53
Po kilkunastu dniach na forum (wiem, że to niewiele) chciałbym podzielić się kilkoma pomysłami,,,
- Drodzy moderatorzy i admini, stwórzcież wreszcie regulamin forum z jasnymi zasadami co wolno, a czego nie. Szczególnie ciepło przyjąłbym punkty o zakazie reklamowania stron internetowych (zwłaszcza w działach kompletnie niezwiązanych z tematem reklamowanej strony, oczywiżcie o ile nie jest to wynik dyskusji, a ewidentny „marketing bezpożredni”), wskazówki odnożnie używania funkcji „edytuj” (np. dwa posty tego samego autora w ciągu 48h pod sobą to jak dla mnie przesada) czy chociażby głupi zakaz uzywania wulgaryzmów bez większej potrzeby
- Drodzy moderatorzy – na litożć bogów, nie bójcie się usuwać tematów, które zostały napisane przez frustratów, których jedynym ciekawym zajęciem jest pisanie prowokujących postów (vide hamster na forum o seksie). Podobnie z funkcją edycji czyichż postów – czasem autor otworzy taga quote, nie zamknie go i cały post staje się niezrozumiały. Jeżli autor nie chce się poprawić – zróbcie to wy, chyba nikt nie bedzie miał wam tego za złe.
- Drodzy admini – raz jeszcze proszę o ustosunkowanie się do propozycji o usunieciu rang dla tych, którzy tego chcą. Proponuję też, by taka zmiana była nieodwracalna.
- Proponuję zainstalować też wtyczkę odpowiedzialną za ostrzeżenia.
Mam nadzieję, że te kilka pomysłów się przyjmie. Proszę o komentarze:)
3 grudnia 2007 at 10:34Ja również się zgadzam ze wszyskimi punktami. W szczególnożci byłabym za kasowaniem z uporem maniaka tych wszystkich tematów z linkami reklamującymi cożtam. Po prostu taki żmietnik się czasem robi z forum, że aż mnie trzęsie…. jasne, trochę wolnożci nikomu nie zaszkodzi, ale BEZ PRZESADY.
3 grudnia 2007 at 11:15też się podpisuję 🙂
i mam jeszcze jedną prożbę..
NAPRAWCIE powiadomienia na e-maila 😛
6 grudnia 2007 at 19:10To ja też się podpisuję.
Podoba mi się. Mądrze napisane, sensownie, tak bym włażnie chciała6 grudnia 2007 at 20:26I ja też poprę to swoja skromna osoba
9 grudnia 2007 at 21:55Juz dziala
Testuje się również shotbox….(nie do wiary – prawda?)11 grudnia 2007 at 16:48miód – cud – malina 🙂
11 grudnia 2007 at 23:07[usunięto_link] wrote:
Juz dziala
Testuje się również shotbox….(nie do wiary – prawda?)Na bogów, co my bedziemy tobić tym „shotboxem”? Strzelać do siebie?;)
A „box” na tych, co są już „shot” to czasem nie „coffin”?;)
A tak na poważnie – dzięki za jakiekolwiek akcje w kierunku wskazanym w pierwszym pożcie.
- AutorOdp.