• Autor
    Odp.
  • telpeloth
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Po kilkunastu dniach na forum (wiem, że to niewiele) chciałbym podzielić się kilkoma pomysłami,,,

1. Drodzy moderatorzy i admini, stwórzcież wreszcie regulamin forum z jasnymi zasadami co wolno, a czego nie. Szczególnie ciepło przyjąłbym punkty o zakazie reklamowania stron internetowych (zwłaszcza w działach kompletnie niezwiązanych z tematem reklamowanej strony, oczywiżcie o ile nie jest to wynik dyskusji, a ewidentny „marketing bezpożredni”), wskazówki odnożnie używania funkcji „edytuj” (np. dwa posty tego samego autora w ciągu 48h pod sobą to jak dla mnie przesada) czy chociażby głupi zakaz uzywania wulgaryzmów bez większej potrzeby
    2. Drodzy moderatorzy – na litożć bogów, nie bójcie się usuwać tematów, które zostały napisane przez frustratów, których jedynym ciekawym zajęciem jest pisanie prowokujących postów (vide hamster na forum o seksie). Podobnie z funkcją edycji czyichż postów – czasem autor otworzy taga quote, nie zamknie go i cały post staje się niezrozumiały. Jeżli autor nie chce się poprawić – zróbcie to wy, chyba nikt nie bedzie miał wam tego za złe.
    3. Drodzy admini – raz jeszcze proszę o ustosunkowanie się do propozycji o usunieciu rang dla tych, którzy tego chcą. Proponuję też, by taka zmiana była nieodwracalna.
    4. Proponuję zainstalować też wtyczkę odpowiedzialną za ostrzeżenia.

Mam nadzieję, że te kilka pomysłów się przyjmie. Proszę o komentarze:)

beehive
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

Ja również się zgadzam ze wszyskimi punktami. W szczególnożci byłabym za kasowaniem z uporem maniaka tych wszystkich tematów z linkami reklamującymi cożtam. Po prostu taki żmietnik się czasem robi z forum, że aż mnie trzęsie…. jasne, trochę wolnożci nikomu nie zaszkodzi, ale BEZ PRZESADY.

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

też się podpisuję 🙂

i mam jeszcze jedną prożbę..

NAPRAWCIE powiadomienia na e-maila 😛

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

To ja też się podpisuję.
    Podoba mi się. Mądrze napisane, sensownie, tak bym włażnie chciała

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

I ja też poprę to swoja skromna osoba

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Juz dziala
    Testuje się również shotbox….(nie do wiary – prawda?)

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

miód – cud – malina 🙂

telpeloth
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 46
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Juz dziala
    Testuje się również shotbox….(nie do wiary – prawda?)

Na bogów, co my bedziemy tobić tym „shotboxem”? Strzelać do siebie?;)

A „box” na tych, co są już „shot” to czasem nie „coffin”?;)

A tak na poważnie – dzięki za jakiekolwiek akcje w kierunku wskazanym w pierwszym pożcie.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Organizacja forum"

Przewiń na górę