- AutorOdp.
- 27 lipca 2008 at 11:47
Ja włażnie zostałam wyrzucona ze strusiowego forum… 😐
Dostałam powiadomienie mailem, dano mi 3 ostrzeżenia w sumie. 🙄
2 sobie wyimaginowali… 👿
Co za bezczelnożć !!! :uoee:EDIT:
A teraz, gdy klikam mam tylko taką informację:Cytat:
Witaj marzenna79,W twojej skrzynce pojawiła się nowa Prywatna Wiadomożć od cerrata na „Babski Swiat”. Możesz zobaczyć nową wiadomożć klikając na poniższy odnożnik: [usunięto_link]
Zostałeż/aż wyrzucony/a z tego forum
Skontaktuj sie z webmasterem lub administratorem forum jeżeli chcesz wyjażnić ta sytuację.
😯 😯 😯Mam ich w głębokim poważaniu !!!
to forum jest coraz gorsze, schodzi na psy! nie chcę obrażać, ale oni czyli admin wywalają bez powodu i wyjażnienia forumowiczów..
a wszystko zaczęło się od tego, że niejako szanowny admin struż ( Piotr) dał konkurs, że każda z forumowiczek mając swój link.. może zaprosić na ten włażnie swój link innych do tego forum.. no i tak też zrobiłam.. oczywiżcie moje kochane znajome weszły na ten link na to forum.. no i jedna z moich znajomych Aggulka z Opola ( Agnieszka ) też tam weszła, logując się jako włażnie Aggulka.. ja tam byłam jako Agulka.. no i nie jaki szanowny struż, myżlał, że to ja! zalogowałam się podwójnie.. debil!!!! bo nawet Marzenka moja inna znajoma z tego samego forum ( żwiątecznego forum ) wkleiła tam zdjęcia i udowodniła, że ja to nie Aggulka, a Aggulka z Opola to zupełnie inna osoba.. oczywiżcie strus i junior admin Madzia.. nie uwierzyli i wyrzucili nas z forum, bez słowa wyjażnienia.. dlatego ostrzegam Was, to forum nie jest w porządku, bo tam nie ma sprawiedliwożci.. tam rządzi strus i Madzia i tak jak sobie ubzdurają tak robią, nie słuchając innych wyjażnień SĄ NIESPRAWIEDLIWI I GŁUPI!
to tyle w skrócie
omijajcie to forum, z resztą sporo dziewczyn z niego uciekło i ucieka nadal.. to niesprawiedliwe forum..
ja już za bardzo zostałam tu poniżona i obrażona..
oczywiżcie możecie to usunąć jak chcecie, ale w ten sposób nie ostrzeżecie innych! 🙄27 lipca 2008 at 13:11Ausia, Ty masz 31 lat..? 😯
Wybacz, ale… albo masz w rzeczywistożci 16 albo jesteż wybitnie niedojrzałą trzydziestoletnią kobietą.
Twoje życie ogranicza się do pisania na forum? Traktujesz zakaz pisania na jakimż forum jako tragedię i nie masz prawdziwych problemów?27 lipca 2008 at 13:29@Olguż wrote:
Ausia, Ty masz 31 lat..? 😯
Wybacz, ale… albo masz w rzeczywistożci 16 albo jesteż wybitnie niedojrzałą trzydziestoletnią kobietą.
Twoje życie ogranicza się do pisania na forum? Traktujesz zakaz pisania na jakimż forum jako tragedię i nie masz prawdziwych problemów?tez o tym pomyslalam:))))
27 lipca 2008 at 13:46[usunięto_link] wrote:
omijajcie to forum, z resztą sporo dziewczyn z niego uciekło i ucieka nadal.. to niesprawiedliwe forum..
:grrrr…. 😯 to rzeczywiżcie cięzka sprawa. Zapamiętam to sobie i będę trzymała się od tego forum z daleka. Dzięki za ostrzeżenie, bo kto wie… może i ja padłabym ofiarą tak niesprawiedliwego osądu jaki dotknął Ciebie?! 😕 Gdyby tak się stało, to szczerze ciężko byłoby mi się pozbierać po tym.
27 lipca 2008 at 16:15To nie to, że jestem nie dojrzała, a forum to cały mój żwiat.. ja tylko ostrzegłam, że tam admin nie sprawiedliwie wyrzuca z forum osoby.. i to wszystko.. i nic więcej..
a po za tym ja tu żadną z Was nigdy nie obraziłam, więc Wy też chyba możecie nie obrażać prawda!???28 lipca 2008 at 05:49Widzisz, tylko tam jest zły admin a tu są złe forumowiczki 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😈 strzeż się, bo zaraz wszystkie po kolei cię zjedziemy!!! Znowu źle trafiłaż. Radzę wizytę u psychologa, po drugim nietrafionym forum.
4 września 2008 at 15:36faktycznie, dziwna atmosfera
- AutorOdp.