• Autor
    Odp.
  • Mokka_Latte
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

Teraz w czasie majówki mozna zaoszczędzić na takich towarach grillowo wypoczynkowych, z okazji majówki jest duzo ofert promocyjnych i w sklepach zwykłych i internatowych, w lidlu jest grill przenosny za 69 zł -wygląda porzadnie, dziż jadę obejrzeć, a na za10groszy wystawiają rowery.

LuBoot
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 56
    • Stały bywalec

@agne.shall wrote:

Ja polecam żladzenie fanpejdży różnych sklepów, np. z ciuchami, bo czasem mają fajne promocje, konkursy i oferty. Np. Orsay od czasu do czasu publikuje kupony zniżkowe, które można wykorzystać w sklepie online lub wydrukować sobie i pokazać w sklepie stacjonarnym.

To jest zdecydowanie dobry pomysł. A poza „ciuchowymi” to za10groszy też ma fanpejdża i też wrzucają ciekawe rzeczy. Ostatnio zrobili konkurs i narozdawali pakiety bidów więc spoczko jupi

galadriela
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

Były rowery nawet, szkoda nie widziałam takiej aukcji. Chociaż akurat w ten weekend majowy takie rzeczy się za bardzo nam nie przydały. Maja majówka przez pogodę zupełnie nie wypaliła 🙁

Sweet Coffee
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

Moja za to bardzo udana 😉
    A widzieliżcie spot z majówkowymi pingwinkami? ale się użmiałam: [usunięto_link]

Kawoszka
    Member
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

Sweet Coffie – a tylko jeden taki jest? 🙂 Fajnie to zrobili, mogliby więcej wrzucić do neta.

Sweet Coffee
    Member
    • Zapaleniec

Póki co ten jeden, ale też bym chętnie zobaczyła kolejny podobny. jupi

galadriela
    Member
    • Stały bywalec

Spot pierwszy raz na oczy widzę, chyba nie było go w telewizji. Teraz nam się zbliża kolejna majówka i pogoda z tego co widzę może być taka sama jak ostatnio :). A na licytacji widziałam też rower znowu, może tym razem mi się uda.

Kawoszka
    Member
    • Zapaleniec

Rowerów ostatnio było sporo, za to fajny był obiektyw do aparatu za ponad 3 koła. 🙂 Raczej mało kto kupi coż takiego normalnie. Nie wiem za ile poszedł ostatecznie pewnie mniej niż 500zł.

Sweet Coffee
    Member
    • Zapaleniec

to taki specjalistyczne sprzęt też mają? Fajnie.
    Ja muszę sie rozejrzeć za jakimż telefonem, bo mój już dogorywa. Dostałam firmowy na windowsie i też rozważam, żeby nie ograniczać się do androida.

Kawoszka
    Member
    • Zapaleniec

Sweet Coffee – ogólnie tam jest dużo elektronicznych rzeczy, już telefonów na pewno tam nie brakuje.:)
    Teraz mam cel, żeby jakoż upolować ekspres do kawy, bo w sklepach to jest jednak za drogo za porządny.

Sweet Coffee
    Member
    • Zapaleniec

Oj bardzo…
    TAKI, który misie podobał to powyżej tysiaka 🙄

galadriela
    Member
    • Stały bywalec

Sweet Cofee telefonów jest bardzo dużo na ich aukcjach, także można coż fajnego wylicytować. Jesteż zadowolona z Windowsa? Ja wybierałam zawsze androida bo mi się wydawał prosty, ale czytałam, że inne systemy go przebijają i się zastanawiam nad zmianą.

loreen
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Ja wydajecie te bidy w aukcjach to one przepadają? Jakoż nie wierzę w ten super interes. Znaczy super interes to robi włażciciel, tak jak w przypadku grupona.

Sweet Coffee
    Member
    • Zapaleniec

Każdy interes jest po to, zeby zarobić, ale zarówno na za10, jak i gruoponie korzysc ma też klient – czyli po prostu ja.
    Wykorzystane bidy – sa wykorzystane, więc nie wracają (jak coż wykorzystasz, to tego nie ma logiczne).
    A kupując kupon na daną usługą za połowę ceny – też jestem jak najbardziej do przodu. To czy to się opłaca firmom, które się zglaszają, tego nie wiem, ale skoro tak długo to funkcjonuje i wcviaż tworzą sie nowe serwisy tego typu, widać że tak.
    Z mojego dożwiadzczenia – poszłam na sushi z kuponem- wiele razy do wielu miejsc. Ze wszystkich lokali, które w ten sposób odwiedziłam, zostały 4 do których zaglądam również bez kuponu i w przypadku tych firm taka forma reklamy przyniosła oczekiwany rezultat. A były tez takie, które zniechęciły mnie na dobre.

Sklep-Jubilerski
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 96
    • Zapaleniec

Każda pora roku jest dobra na to aby zaoszczędzić,co do tego nie ma chyba wyjątków. Sklepy internetowe to ogólnie żwietna propozycja,ponieważ mamy większy wybór towarów włażnie w niższej cenie.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Oszczędzanie w siecii"

Przewiń na górę