• Autor
    Odp.
  • telka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Gdybym chciała kompromisów, to zawsze mam depilator 😉 Ale ja podziękuję już za takie rozwiązania. Wybieram depilację laserową i praktycznie problem znika.

silenta
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

W takim razie pozostaje życzyć tylko jak najlepszych wyników 🙂

Przynajmniej porozmawiałyżmy o alternatywach 🙂

ZuzkaZ
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 91
    • Stały bywalec

Zgadzam sie z opiniami ze depilacja laserowa wcale nie jest taka cudowna
    Jest droga a wlosy i tak odrastaja, to nie ejst zabieg na cale zycie nawet przy czarnych wlosach.
    Nasze hormony dzialaja, jemy zywnosc z hormonami i to dziala na porost wlosow. Rok temu robilam fotodepilacje i nic nie dala 🙁
    Nie ma depilacji idealnej trzyeba tylko znalezc metode ktora nam najbardziej odpowiada – ja wrocilam do wosku. Odkrylam wosk lycon ( robie w BB Clinic) i szczerze polecam tym, ktore mysla o wosku. Jest praktycznie bezboleny i pieknie pachnie. Konsystencje tez ma niesamowita 🙂

TwojaFanaberia_pl
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

@Mała Myszka wrote:

Hej:)
    ,Mam 18 lat. Proszę, doradźcie mi jak mogę skutecznie pozbyc się owłosienia w miejscach intymnych? Dziękuję z góry;)

Tak jak wczeżniej zostało wspomniane to kremy do depilacji lub depilacja laserowa, która skutecznie odczuwa owłosienie. Golenie maszynką jest dosyć żmudne, ponieważ trzeba je powtarzać minimum dwa razy w tygodniu, jednak jest też najtańszą metodą.

whiteangel
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Ja od kilku lat korzystam z depilatora. Nie jest to przyjemne, ale musze przyznać, że dożć szybko się przyzwyczaiłam i nie robi to już na mnie wrażenia. Problemem są wrastające włoski i moje pękające naczynka na nogach 🙁 niestety innej opcji nie ma, bo moje włoski na nogach są strasznie ciemne i mocne i ani maszynka ani kremy do depilacji nie dają rady a wypróbowałam wiele.

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Czyli depilacja laserowa opłacalna nie jest.

wizia
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Włażnie dla ciemnych włosów najskuteczniejszym urządzeniem jest Silk’n. Wpróbowałam więc wiem. Po pierwsze nie boli 🙂 po drugie nie ma problemu z krostkami ze stanów zapalnych po wyrwaniu zwykłym depilatorem i wrastania odrstających włosków 🙂

SklepKokosowy
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Jeżeli chcemy pozbyć się problemu wąsików czy też ogólnie owłosienia,to zdecydowanie najlepsza będzie tutaj depilacja laserowa. Jest po prostu skuteczna.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Owłosienie i depilacja"

Przewiń na górę