- AutorOdp.
- 21 marca 2008 at 21:09
Zamierzam udać się do ginakologoa, chodzi o żrodki antykoncepcyjne. Chciałąbym jednak najpierw z ciekawożci dowiedzieć się, jakie badania są konieczne i w jakich cenach mniej więcej plasują sie te żrodki. Miewacie jakież skutki uboczne po ich zażywaniu?
21 marca 2008 at 21:12A czy to Twoja pierwsza wizyta u ginekologa?
Pewnie będziesz miała robioną cytologię i badanie piersi. Ginekolog zrobi z Tobą wywiad w związku z tabletkami, musi wiedzieć czy są jakież przeciwskazania. Nic strasznego.21 marca 2008 at 21:19dzięki, mam nadzieję,że rzeczywiżcie będzie bez strachu. U gina juz byłam, aczkolwiek nie miałam żadnych poważniejszych badań wtedy robionych.
21 marca 2008 at 21:52no ja trafiłam na taka ginekolog że musze zrobic wszystkie badania.. nawet robiłam hormonalne…
ale wiadomo co i jak 🙂 nadal robie badania.. braak kasy 😛25 marca 2008 at 18:25ceny sa rózne – wejdź do pierwszej lepszej apteki internetowej (nazwy pigułek przewijają się w wielu miejscach)
skutki uboczne – oj, tego tez trochę jest (w necie jest uniwersalna ulotka do pigułek, w niej sa wszystkie mozliwożci organizmowych ekscesów opisane)
badania – zależą od ginekologa, co juz obrazowo przedstawiły koleżanki 🙂2 września 2009 at 17:20pierwsza wizyta u mnie to była włażnie cytologia i badanie piersi..i wywiad czy mogę brać tabletki..no i jakoż biorę od roku i jest ok:)
5 września 2009 at 21:54a ja powiem wam, ze mieszkam w Anglii i idziesz do lekarza, sprawdzi Ci cisnienie i przepisuje, bez zadnego rozbierania sie.
9 września 2009 at 06:52[usunięto_link] wrote:
a ja powiem wam, ze mieszkam w Anglii i idziesz do lekarza, sprawdzi Ci cisnienie i przepisuje, bez zadnego rozbierania sie.
ja bym tego za plus nie uznała.
Jednak tabletek nie może brać każdy. Wolałabym aby mnie zbadał.9 września 2009 at 10:30Hormony, to hormony, kazdy ma je w sobie. Tylko to jest na troche innej zasadzie. Zle dzialaja – odstawiasz. Proste jak budowa cepa. Takie moje zdanie.
11 września 2009 at 21:06[usunięto_link] wrote:
Proste jak budowa cepa.
tym zdaniem przypomniałaż mi mojego najfajniejszego nauczyciela xD
3 stycznia 2015 at 19:50[usunięto_link] wrote:
Hormony, to hormony, kazdy ma je w sobie. Tylko to jest na troche innej zasadzie. Zle dzialaja – odstawiasz. Proste jak budowa cepa. Takie moje zdanie.
To chyba musisz sobie tą wiedzę uzupełnić, bo hormonami syntetycznymi można sobie naprawdę zaszkodzić.
- AutorOdp.