Pasemka robione w domu!! Proszę o szybką pomoc

• Autor
    Odp.
  • Skowronek
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 85
    • Stały bywalec

Pasemka najlepiej kłażć na folie, przynajmiej ja nakładałam pasemka koleżance tyle ze na włosach do ramion.
    Ewcia a nie mozesz poprosic kolezanki?…..
    Chociaz ja osobiscie poleciłabym fryzjera mimo wszystko na 1 raz.
    Pozdrawiam
    S.

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

Ja sama też nie robiłam takich rzeczy…..

berek
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 195
    • Zapaleniec

Ja wam mogę zrobić takie pasemka……..ze nie zapomnicie o nich do konca życia 😈

[email protected]
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 1317
    • Maniak

Od jakiż 6 lat robie sama pasemka, chociaz czasem oddaje się w rece fryzjera. Włosy mam krótkie. Kupiłam specjalny czepek do pasemek zakładam na głowe i zwiazuje a przez dziórki w czepku wyciagam pasma włosów. Tak jest łatwiej bo farbuje sie wtedy tylko pasemka bez obawy ze ubrudzi sie inne włosy. Nie trzeba żadnej folii.
    samemu jest ciezko zrobic z tyłu głowy niestety, wiec mnie z regóły robi mąż lub przyjaciółka/sąsiadka.
    To proste bardzo i o wiele tańsze 😀

Maada
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ja też robię sobie sama w domu pasemka (a raczej mąż mi robi) ale mam pytanko czy znacie jakiż fajny rozjażniacz (ja stosujęJoannę) który nie powodowałby żółtych włosów – mi marzą się srebrne reflksy lub platynowe.

Gosiuuunia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Ja bym poleciła zatrudnić koleżanke… Może wspólnie byżcie dały rade 🙂 A może i by traf chciał że koleżanka miałaby już jakież dożwiadczenie 🙂

Maada
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Nie chodziło mi o poradę towarzyską tylko o to jakiego preparatu używacie w domu. 🙄

maljoanna
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Perełki ja to nigdy bym nie zrobiła sobie pasemek ani baleiagu w domku sama…
    Wiem ze wizyta w salonie jest kosztowna ale można narobićsobie kłopotów…
    W razie tego gdy nie wyjdzie tak jak byżmy chciały strasznie można zniszczyć sobie włosy poprawianiem tego co nam wyszło….

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Pasemka robione w domu!! Proszę o szybką pomoc"

Przewiń na górę