- AutorOdp.
- 28 września 2010 at 14:42
malujecie paznokcie u stóp? na jakie kolory: cieliste czy raczej mocne
malujecie je zawsze nie zależnie od pory roku czy tylko latem kiedy stopy sa odkryte.
Zapraszam do postowania29 września 2010 at 13:19Różnie-w zależnożci od nastroju i stroju:) Lubie bardzo jasny róż, cieliste,oraz czerwień i bordo:)
29 września 2010 at 15:34maluję, przez cały rok 🙂 kolory jak humor dopisze 🙂 teraz stawiam na ładny róż…a potem chyba granat 🙂
29 września 2010 at 21:13ja własnie mam pomalowane na kolor czerowny,
29 września 2010 at 21:22No ja maluje paznokcie u stop jak jest okazja do ich pokazania 🙂 Jesli to nie 😛 Ogolnie bardzo lubie czerwony kolor, ale najczescie to maluje w kolorze jednak cielistym 🙂
—
**********************30 września 2010 at 09:44wymalowane paznokcie, nawet w jakimż cielistym kolorze, piękniej wyglądają
30 września 2010 at 13:31paznokcie u stóp maluję tylko na czerwono albo czarno
23 czerwca 2017 at 12:03Maluje i nie wyobrazam sobie zeby tego nie robic 🙂 Zawsze jest to kolor taki jak na dloniach, z wyjatkiem lata. Wtedy maluje na kontrastowy do dloni, czyli jak mam na dloniach zolty, to na stopach blekitny 🙂 Teraz bzikuje na pastelowych kolorkach, sa delikatne, zwiewne i kobiece. Najlepszy lakier do malowania paznokci u stop to ice chic z gr, ma mega wygodny pedzelek nawet do tych najmniejszych paznokci 🙂
14 lipca 2017 at 10:20maluje ale bez jakis wzorkow czy cos 😉 Teraz poszalalam i pomalowalam holograficznym lakierem z golden rose (holographic nail color), taki wyjatek na lato 🙂 Lakier super sie mieni w swietle slonecznych promieni 🙂
30 września 2017 at 14:59Wolę pomalowane i w sumie przez cały rok maluję.. latem częściej
5 listopada 2017 at 18:29Maluję zawsze, nieważne czy w lecie, czy zimą 🙂 Mój facet widzi je codziennie, więc lubię, kiedy są ładne. Co do koloru, to zależy od nastroju 🙂
28 kwietnia 2018 at 09:05ja sobie robię hybrydę, tak jak i na rękach. 🙂 teraz mam fazę na tą kolekcję all in my hands od semilaca bo świetne pastelowe kolorki wprowadzili
16 maja 2018 at 13:05Zawsze mam pomalowane, najczęściej na czerwono.
16 maja 2018 at 15:04Cały czas maluję. I to musi być odpowiedni kolor do tego, jaki jest na paznokciach na dłoniach. Także preferuję, żeby był podobny rysunek (jeżeli jest na dłoniach). Kobieta cały czas musi być piękna i trzymać swoje paznokcie w czystości. Ponieważ to najpierw higiena, a już potem uroda. I być piękną nie dla kogoś, a dla siebie.
15 lipca 2018 at 20:20Zdecydowanie lubię pomalowane paznokcie i to na zdecydowane kolory 😉 Dla mnie to taka wisienka na torcie. Z resztą ogólnie lubię zadbane stopy. Używam przede wszystkim skarpetek złuszczających, epilfeet byolie. Używam ich raz na miesiąc, natomiast sam lakier czy hybryda nie przeszkadza, nie niszczy się…
- AutorOdp.