• Autor
    Odp.
  • Twister
    Participant
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 206
    • Zapaleniec

Zastanawiam sie nad 3ma zapachami i prosilbym tu glownie kobiety o zdanie badz facetow, ktorzy uzywali owych zapachow i jak reagowali na nie ich kobiety:

1. Hugo Boss szary Bottled
    2. Lacoste zielona
    3. 212 Men by Carolina Herrera

Przewaznie uzywalem zapachow orientalnych, z korzenna nuta – Baldessarini Hugo Bossa, Gucci, interesuje mnie jednak cos z tych trzech zamierzam sobie w najblizszym czasie kupic. Uprzejmie prosze o opinie 馃槈

p.s Jezeli nie ten dzial to sorka i prosze o przeniesienie tematu 馃檪 Dzieki z gory.

parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

lacoste…zapach tandeciarza. nowobogacki snobik, ktory „pachnie lakosta”. bez klasy, bez polotu. ujdzie jedynie na nastolatku. a chlopcy w wieku nastoletnim przestali mnie krecic zanim sama jeszcze przestalam byc nastolatka, wiec…lacoste nie kreci mnie tym bardziej.

212 nie lubie ani w wersji kobiecej ani w wersji meskiej.
    hugo boss..tez nie przepadam.

nie znaczy to oczywiscie, ze uwzam owe zapachy za cuchnace szambem i odrazajace.. po prostu wolalabym, zeby moj facet pachnial inaczej.

Twister
    Participant
    • Zapaleniec

Zatem czekam na inne propozycje, zaproponuj mi cos 馃檪 Reszta kobiet tez niech sie wypowie 馃檪

parvati
    Member
    • Guru

powiem tak: nie jestem pania z sephory i nie placa mi za sciemnianie. wiec…sciemniac nie bede.

uwazam, ze nie da sie dobrac zapachu nie wiedzac, jak na danej osobie on sie rozwija. nie mowiac juz o jego doborze wirtualnym.

perfumy to nie krawat ani para szpilek. trzeba przetesrowac, zobaczyc, jak sie rozwijaja…inaczej na zawsze pozostanie sie na poziomie dezodorantu adidas.

to, ze jakis zapach podoba mi sie na moim facecie, na kumplu, tacie…nioe oznacza, ze rownie dobrze rozwinie sie na twojej skorze.

Jozia
    Member
    • Temat贸w: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

Wa偶ne 偶eby偶 Ty si臋dobrze czu艂 w danym zapachu, a nie na si艂臋 stara艂 si臋 przypodoba膰 gustom kobiet. Mo偶e odrazu zainwestuj w jakie偶 feromony… 馃槈

Tw贸j zapach odzwierciedla Twoj膮 osobowo偶膰. Je偶li jaki偶 Ci sie podoba, to dla os贸b w Twoim otoczeniu to jest jaki偶 tam sygna艂 jaki jeste偶.
    Tak mi si臋 wydaje…

parvati
    Member
    • Guru

bez przesady.

na mojej toaletce jest w tej chwili tyle zapachow, ze powinnam miec mnostwo osobowosci. a mam…jedna:)

Jozia
    Member
    • Temat贸w: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

W zale偶no偶ci od sytuacji, lubisz pachnie膰 r贸偶nie. Na spacer, co偶 lekkiego, na imprez臋 co偶 powa偶niejszego itd. Ja mam podobnie. Cho膰 wyst臋puje u mnie flakonik jeden najwa偶niejszy, kt贸rego u偶ywam najcz臋偶ciej.
    Ale s膮 osoby, kt贸re lubi膮 np tylko sportowe perfumki i jedynie takich u偶ywaj膮, s膮 osoby kt贸re lubi膮 tlyko eleganckie zapachy…. to zale偶y od osobowo偶ci. S膮 te偶 tacy, kt贸rzy musz膮 pachnie膰 niesamowicie intensywnie i jednocze偶nie czere偶niacko 馃榾

Twister
    Participant
    • Zapaleniec

J贸zia to ze zapach jest dla mnie i mam sie dobrze w nim czuc to nie ulega watpliwosci ale kobiety maja ostrzejszy wech niz mezczyzni i chodzi tez o to zeby i im sie podobal.

Kupilem Acqua Di Gio by Giorgio Armani 200 ml po 269 zl w promocji ;] Zobaczymy czy sie sprawdzi, pozniej dokupie sobie cos z typu orientalno, drzewnych na pozna jesien/zime.

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ja na m臋skich zapachach si臋 nie znam…dla mnie facet powinien pachnie膰 艂adnie,po m臋sku 馃檪 Zapach perfum powinien tworzy膰 sp贸jn膮 ca艂o偶膰 z jego naturalnym zapachem.M贸j pachnie…mmmm… bosko! chocia偶 nigdy nie wnika艂am jakich perfum u偶ywa 馃槈

fury
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 96
    • Sta艂y bywalec

Swego czasu poleci艂bym Black Code od Armaniego, ale nowa linia Code to ju偶 nie to samo. Spr贸buj mo偶e Davidoff Cool Water, fajny, wieczorowy zapach.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Perfumy"

Przewi艅 na g贸r臋