- AutorOdp.
- 18 maja 2010 at 18:05
Bardzo ładnym zapachem dla faceta jest także Mexx Ice Touch,testowałam na swoim chłopaku i strasznie mi się podobają.
1 lipca 2010 at 16:43Niedrogi, ale bardzo fajnu i długo utrzymujący się zapach Kanion Silver edt.
12 lipca 2010 at 13:16A gdzie kupujesz te perfumy Kanion Silver, bo chyba nie można ich dostać we wszystkich perfumeriach? Poluję na jakiż ciekawy i niepowtarzalny zapach i chciałabym powąchać wspomniane przez Ciebie perfumy.
10 stycznia 2011 at 14:08Zdecydowanie Euphoria Calvina Kleina,ta klasyczna lub intens- piękne zapachy!
19 stycznia 2011 at 12:58Ciężko jest coż doradzić, bo każdy ma inny gust. Kierując się moim gustem to polecam Givenchy Play Intense – uwielbiam jak mój facet nimi pachnie 😀
20 września 2011 at 23:50@bydgoszcz.avon wrote:
Najbardziej podobają mi się
Black Suede Touch ciepły zapach dla uczuciowego mężczyzny,chyba trafiłaż, Słodka 😉
@bydgoszcz.avon wrote:
Urban Edge o zapachu klasycznej elegancji a zarazem prowokujący… ,
oraz My Vibe ładny zapach dla energicznego mężczyzny.
Dobierz zapach dla swojego męża :)[/quote}
doprawdy jesteż zaborcza 🙄@bydgoszcz.avon wrote:
[usunięto_link]
postaram się Cię odwiedzić, Mała
no to jakie perfumy polecacie dla menów? 😯
2 listopada 2011 at 23:42Popieram wersję z małym wywiadem, zapytałabym o jego ulubiony zapach… a jeżli nie ma, stawiałabym na jakąż nowoczesną, dynamiczną nutę, żadnych orientów – neutralnie i z klasą 🙂 jak dla mnie to najlepsze perfumy 🙂
4 grudnia 2013 at 14:04Jeżeli nie ma ulubionego zapachu to proponuje któryż z tych Yves Saint Laurent La Nuit De L’Homme lub Davidoff Cool Water Men.
- AutorOdp.