- AutorOdp.
- 2 lipca 2008 at 19:09
wielkie dzieki za taka tandete.
ale na allegro moze znajdziesz frajera…
2 lipca 2008 at 20:30Ja nie mogę! 😮
Do perfum gratis parasolka?!?!? W dodatku kolorowa?! Ale szał.
I jakby tego było mało, to jeszcze krem do rąk Z TEJ SAMEJ SERII! Nieźle. Super oferta. Na prawdę się opłaca. Nawet się nie obejrzysz zanim posypie się mnóstwo odpowiedzi na Twojego maila 😉Pozdrawiam iiiii…… współczuje roboty.
Ja staram się być zawsze wyrozumiała dla tego typu osób, które proponuja mi super perfumy o 50% taniej, które dopiero za 2 tyg pojawią się w drogeriach. Nie wysłuchuje ich do końca, ale z użmiechem tłumaczę, że wiem ocb i dziękuję 😉 Szkoda, bo taka robota jest dożć ciężka i nie opłacalna.
3 lipca 2008 at 07:04jak dla mnie żadna promocja.. 😀 bo jest to perfum z katalogu z avonu promocja była chyba 3 katalogi temu i cena była taka sama i gratisy też 😛 więc z tym że to okazja to KIT 😀
3 lipca 2008 at 09:04Z perfumami moze kit,ale wypasna parasolka do tego wowww 😯
Gdzie mieszkasz juz tam po nia biegne z moimi 99zl 😆1 września 2014 at 14:47Jeżli chodzi o perfumerie w Krakowie, to szczerze polecam sklep Perfumytaniej_pl. Perfumeria prowadzi sprzedaż w internernecie oraz sprzedaż stacjonarną w Krakowie na Dietla 50. Prowadzi sprzedaż takich marek jak Gucci, Dolce&Gabbana, Givenchy, Lancome itp. Sprzedaję tylko oryginalne perfumy, jest sprawdzona perfumerią i prowadzi już swoją działalnożć kilka lat. Ma naprawdę konkurencyjne ceny.
25 września 2014 at 13:18Jeżeli chodzi o promocje i wyprzedaże perfum to polecam szukać ich w sklepach internetowych gdzie będzie taniej a sam wybór równie szeroki,teraz podczas jesieni jest najlepsza ku temu okazja.
- AutorOdp.