- AutorOdp.
- 11 maja 2008 at 18:41
… odchudzam się i kiedy jem jogurty naturalne, pomarańcze i muesli, pije herbatki jest wszystko w porządku. Kiedy jednak do mojej diety dołączam pieczywo chrupkie, wafle ryżowe od razu mam brzuszek wydęty, twardy jak kamień, przybieram na wadze… i sama nie wiem co zrobić… Odstawić go czy jeżć w mniejszych ilożciach… chociaż już jem go minimalnie mało. 🙂
11 maja 2008 at 19:49uwazam, ze powinnas calkowicie zrezygnowac z zarcia-po swiecie i tak chodzi dostatecznie duzo debili. jeden mniej…zadna strata.
idz sie leczyc zamiast wypiywac glupoty.
11 maja 2008 at 20:10ludzie maja rozne klopoty ze spozywanymi pokarmami to zupelnie normalne nie trzeba ich od debili od razu wyzywac.
jesli takie produkty sprawiaja ze zle je tolerujesz to wyeliminuj je byc moze masz jakies problemy dyspeptyczne zastap je zwykłym pieczywem razowym mieszanym lub białym zalezy ktore jak tolerujesz.
11 maja 2008 at 20:48Skoro sama zauważyłaż, że Ci to pieczywko nie służy to odstaw i zastąp czymż innym. Pamiętaj każdy organizm jest inny i w procesie odchudzania bardzo ważne jest nabycie umiejętnożci obserwowania jak reagujemy na pożywienie treningi itd. Nie musisz jeżć pieczywa WAsa by schudnąć, poza tym nie sugeruj się tylko reklamą:)
15 czerwca 2008 at 16:04Jeżli po pieczywie chrupkim masz wydęty brzuszek, moim zdaniem powinnaż je odstawić
22 czerwca 2008 at 09:59ja tam po wasa ejstem ciagle glodna;p wole zjesc razowca;p
29 czerwca 2008 at 19:20Wasa chyba jednak od ryżowego smaczniejsza jest, przynajmniej w moim odczuciu 🙂
- AutorOdp.