• Autor
    Odp.
  • Filifionk_a
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 94
    • Stały bywalec

O,nie! Lawenda to bym nie chcial pachniec caly dzien 😉 Ja jestem alergikiem, wiec raczej stosuje kremy bezzapachowe. Jak np lipobase. Dosc gesty ale dobrze nawilza.

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Ja do stóp stosuję naturalne kosmetyki. Mi pomogają a miałam taki sam problem jak Ty. Stosuje krem do stóp Morze Martwe, Płatki mydlane z Aleppo idealne do moczenia stóp (Mydlarnia u Franciszka) i do tego oczywiżcie pumeks. Rezultaty są bardzo dobre a moje stopy wyglądają elegancko nawet w klapkach-bo to chyba dla każdej kobiety jest najważniejsze. Wypróbuj ten sposób, może Ci w końcu to pomoże.

Mircia31
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Ja sie nie zgodze z przemowczynia jezeli chodzi o krem neutrogena. Moim zdaniem jest fantastyczny. Latem mialam bardzo popekane stopy az mi piety krwawily. Po kremie neurtogena mam stopy jak dziecko mieciutkie. Na poczatku stosowałam 2 razy dziennie a teraz 1 w tygodniu po uprzednim uzyciu pumexu. REWELACJA!!!

Luiza5
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Bardzo dobry na suchą skórę stóp jest krem DERMOLIN który głównie do tych celów jest przeznaczony. Nie jest on drogi, w aptekach poniżej 10 zl. A jest wskazany nie tylko na stopy ale na suchą skórę wogóle

zonia30
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ja mam ostatnio obsesje na punkcie doskonałożci i w tym amoku zaczęłam co drugi zień moczyć stopy w soli miętowej 🙂 do tego jeszcze tarka i krem zmiękczający-i stopy wyglądają pięknie 😀 polecam zwłaszcza sól,bo naprawde działa cuda 🙂

oj to ja sie zakochałam w soli cynamonowej Flosleku, teraz muszę sobie kupić nową i chyba wybiorę na lato imbirowo- waniliową. Polecam fankom moczenia stóp 😀

wsi3
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Wypróbowaliżmy przed tymi wakacjami lawendowy krem do stóp, już po kilku użyciach stopy i pięty są naprawdę zmiękczone.

Kayetana
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Od lat stosuje scholla (sól do kapieli stód, peeling – to stały element wystroju szafki łazienkowej), a dla mojego faceta mam Gehwol krem (z mocznikiem) jest bardzo dobry. I naturalnie szczoteczka + pumeks, tu chyba wszystkie zgodnie 😉

wiolvika
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

oj to ja sie zakochałam w soli cynamonowej Flosleku, teraz muszę sobie kupić nową i chyba wybiorę na lato imbirowo- waniliową. Polecam fankom moczenia stóp 😀

Ja używam tej imbirowo-waniliowej jest super, fajnie działa na stopy,a zapach na mnie 🙂 używam także z tej DrStopa intensywnie nawilżającego kremu do stópek 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " pielegnajca stop"

Przewiń na górę