- AutorOdp.
- 2 grudnia 2010 at 13:47
dyrberg-kern na róznego rodzaju pierżcionki z małymi oczkami albo jak kto lubi oczka duże jakie wy lubicie pierżcionki delikatne czuy takie które rzucają się w oko?????
25 stycznia 2011 at 15:52Ja lubię albo małe pierżcionki z maleńkimi kamieniami szlachetnymi,albo duże ze srebra.Ewentualnie z naturalnymi kamieniami.
[usunięto_link]
25 stycznia 2011 at 19:53Pierżcionków akurat to ja noszę mało, jakoż tak zawsze mi przeszkadzają na palcach, nie jestem przyzwyczajona. Jeżli już coż mam, to raczej wolę delikatne, nie żadne przesadzone i duże
3 lutego 2011 at 13:26[usunięto_link] wrote:
Pierżcionków akurat to ja noszę mało, jakoż tak zawsze mi przeszkadzają na palcach, nie jestem przyzwyczajona. Jeżli już coż mam, to raczej wolę delikatne, nie żadne przesadzone i duże
Podpisuję się pod tą opinią 😉 Chociaż, muszę przyznać, że w zeszłym roku kupiłam sobie pierżcionek z dosyć masywną „kulą” 😉 ale zakładam go tylko w sytuacjach niezobowiązujących i oczywiżcie nie do pracy 😉
6 lutego 2011 at 10:26Macie rację.Większych nie nosze codziennie.zazwyczaj tylko jeden płaski,bo przeszkadza.Ale lubię też ładnie zrobione szerokie obrączki.
[usunięto_link]
12 maja 2011 at 18:10Pierżcionek ma się przede wszystkim podobać.
I nie ma znaczenia, czy jest ze złota, srebra, czy innego materiału, czy ma oprawiony brylant, cyrkonię czy szkło. Ważne aby Was kręcił.Oczywiżcie, ładny pierscionek z brylantem nosi się przyjemniej, lecz musi byc on dopasowany do Waszego sposobu życia, stylu, charakteru. Przede wszyskim musicie go czuć.
Największy brylant nie bedzie sprawiał przyjemnożci, jeżeli pierżcionek nie będzie zgodny z osobą która go nosi (no przyjemnożcia może być jego wartożć).
Mówienie o małych czy dużych kamieniach, o formach prostych, czy finezyjnych, o dużych czy małych elementach nic nie da.
Po prostu KAŻDA KOBIETA powinna wybierać we własnym stylu, nie patrzac sie na znajomych, koleżanki, transletterki itd. o co dla jednej jest piękne, dla innej będzie koszmarkiem którego za żadne skarby by nie włożyła.
4 czerwca 2011 at 19:14A dla mnie im bardziej proste tym lepsze – mój ulubiony srebrny pierżcionek wygląda jak grube kólko.
17 czerwca 2011 at 09:56ja mam bardzo podobne zdanie w tej sprawie,wg mnie im większy tym robi gorsze wrażenie,a przecież równie piękne i wspaniałe mogą być skromne i klasyczne pierżcionki.
3 sierpnia 2011 at 08:52Najbardziej lubię delikatne małe pierżcionki-srebrne.
3 maja 2013 at 20:08Ja większożć pierżcionków, jak i resztę biżuterii, mam ze sklepu internetowego Galerii Artystycznej KuferArt i jestem bardzo zadowolona. Wszystkim polecam te miejsce, bo dodatki są naprawdę wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju:) Warto zajrzeć:)
11 maja 2013 at 14:22Ten jest fajny, nawet nie wiedziałam że są czarne diamenty
14 czerwca 2013 at 16:42Są,tylko to z sieciówki więc też trzeba uważać na jakożć,już o tym nie raz była mowa na forum,można się czasem przejechać. Jeżeli szukasz czegoż oryginalnego,to sprawdź u nas,mamy teraz kilka fajnych promocji na pierżcionki.
14 lipca 2013 at 15:06Jaki ładny ten pierżcionek ! Ja też noszę biżuterię z Apartu i uważam,że jest bardzo wysokiej jakożci.Mam porównanie, bo kupuje też sporo dobrej biżuterii w Niemczech.Wiadomo, że mniejsze sklepy też chcą się przebić stąd pewnie ten krytyczny post z reklamą powyżej 🙂
18 lipca 2013 at 07:48A ja ostatnio kupiłam taki :
[usunięto_link]
uwielbiam motylki 🙂
1 października 2013 at 11:52Fajny,aczkolwiek to oczywiżcie kwestia gustu. na naszej stronie znajdziecie kilka bardzo fajnych kolekcji pierżcionków,myżlę ze warto.
- AutorOdp.