- AutorOdp.
- 18 marca 2007 at 10:33
Witam:(
Mój problem zapewne jest bardzo pospolity jednak niepotrafię już sobie z nim radzić…. bardzo prosiła bym o pomoc, jakież porady…
Mam 19 lat a moich piersi praktycznie niema… noszę staniki A75 które i tak są na mnie za duże… oczywiżcie nie stać mnie na operację powiększenia piersi, ale słyszałam że istnieją jakież hormony, które choć trochę mogą pomóc w tej kwestii. Bardzo proszę o odpowiedź i jakież porady o hormonach, tabletkach, ziołach…. na mój problem. Jest to mój największy kompleks przez który prawie każdego dnia chodzę jak szara myszka, popłakuje cicho w poduszke… ;(
z góry dziekuje… pozdrawiam ciepło
18 marca 2007 at 11:05Porozmawiaj ze swoim ginekologiem, niech zbada ci piersi i skieruje cie na badanie hormonalne. Moze pomoga ci tabletki antykoncepcyjne, niektorym dziewczetom urosly troche piersi od momentu ich brania.
18 marca 2007 at 11:07a ile takich wizyt może mnie spotkać ? czy wiąże się to z wysokimi kosztami? niemam z kim nawet o tym porozmawiac, mama mi powiedziała, że poco mam sobie niszczyć gospodarke hormonalną, i że wizyty to wszystko bedzie bardzo drogo kosztować, jednak wierze że istnieją niedrogie i skuteczne żrodki…
18 marca 2007 at 11:12@Smutna poszlo PW przeczytaj-tam masz link
18 marca 2007 at 11:18ok dziekuje slicznie !!!!
18 marca 2007 at 11:19mam nadzieje ze to poprawi przede wszytskim Twoje samopoczucie.
buzi Kochana
18 marca 2007 at 11:30też mam taką nadzieje naprawde niema chyba wiekszego kompleksu, kiedy przychodzi lato a ja nad wodą siedzę w koszulce…
9 maja 2007 at 10:57Co do tematu… wiele znanych kobiet ma bardzo male piersi i nawet je eksponują więc wydaje mi się że nie ma się czego wstydzić…
Mam pytanie, bo wiele kobiet ma bardzo ładny rowek w okolicy piersi ooo no taki jak tutaj
[usunięto_link]
To tylko przykład;).Czy to dobrze miec taki rowek? Czy piersi musza miec jakas przerwe miedzy soba? To zalezy jaki biustonosz sie nosi? I czy to w ogole ladne :)?
10 maja 2007 at 12:33Przed tym, jak zaczełam brać Diane 35, też miałam A. Teraz się stały B i czuję sie lepiej…ale wiem, że jak skończę brać znów będą A 🙁
10 maja 2007 at 13:52Netinka- taki rowek jest bardzo ladny i przykuwa meskie spojrzenia 😛 ja osobisci czesto nosze bluzki z dokoldem i tak owe cos mam 😛
a teraz najlepsze, tez mam rozmiar 75A. Wystarczy odpowiednio dobrac stanik i bluzeczke i wszystko slicznie wyglada 🙂 niekoniecznie trzeba nosic push-up 🙂
10 maja 2007 at 19:10[usunięto_link] wrote:
Netinka- taki rowek jest bardzo ladny i przykuwa meskie spojrzenia 😛 ja osobisci czesto nosze bluzki z dokoldem i tak owe cos mam 😛
a teraz najlepsze, tez mam rozmiar 75A. Wystarczy odpowiednio dobrac stanik i bluzeczke i wszystko slicznie wyglada 🙂 niekoniecznie trzeba nosic push-up 🙂
Ech no ja to nie umiem dobierac stanika;(, zawsze co sobie wybiore to to samo, żadnego rowka :(.
11 maja 2007 at 05:13Netnika- to kup np rozmiar mniejszy lub taki bardziej wyciety 🙂
23 maja 2007 at 21:40No i stało się to , czego sie obawiałam…
Dwa tyg nie biorę Diane 35, bo nie zdążyłam załatwić recepty i z dużego B, mój biust spadł na małe B… 😕Znów nie czuję się sexy i komfortowo przed moim lubym;/
24 maja 2007 at 05:30ja biorac antykoncepcje wogole nie mialam przyrosty piersi 🙂
wczoraj bylam u gina i pytalam czy sa jakies hormony na przyrost.. zasmial sie i powiedzial ze nie jedna by chciala ale niestety nie ma.powiedzial ze skoro wykarmilam nimi syna to musza byc odpowiednie.
no coz dalej mi zostalo oszukiwac spoleczenstwo stanikami ktore czynia cuda 🙂szkoda tylko ze nie da sie oszukac na golasa patrzac w lustro
19 czerwca 2007 at 17:22też mam najmniejsze A 🙁 Flesh także bym chciała wiadomożć prywatną:(
- AutorOdp.