- AutorOdp.
- 12 listopada 2009 at 18:59
Czy doswiadczone kierowniczki 😉 moga napisac mi jakiego ubezpieczyciela mozna wybrac zeby było pewnie , solidnie i bezpiecznie jesli chodzi o OC ?
12 listopada 2009 at 21:32Aż dziw że zależy Ci na tych wartożciach, bo przy OC teoretycznie można to sobie olać:)
Ale ja dziż czytałam, że od grudnia mają wzrosnąć ceny OC, więc być może czężć takich byle jakich firm upadnie, wiec rzeczywiżcie warto wybrać solidną firmę:)14 listopada 2009 at 14:29[usunięto_link] wrote:
Aż dziw że zależy Ci na tych wartożciach, bo przy OC teoretycznie można to sobie olać:)
Ale ja dziż czytałam, że od grudnia mają wzrosnąć ceny OC, więc być może czężć takich byle jakich firm upadnie, wiec rzeczywiżcie warto wybrać solidną firmę:)Ze niby zalezy mi na dobrym i sprawdzonym towarzystwie? No kurcze, w sumie wydam troche kasy ,wiec wolałabym jednak cos sprawdzonego ;-))
14 listopada 2009 at 15:31@zapominajka wrote:
Tez jestem za jakimż dożwiadczonym ubezpieczycielem, który naprawdę ma wiele do zaoferowania klientom, a nie jedynie oc.
A własnie , czy wykupujac OC u ubezpieczyciela AC tez trzeba wykupic u tego samego ?
Bo AC jest nieobowiazkowe.14 listopada 2009 at 17:01Chyba nie trzeba, chociaż dokładnie nie wiem:)
Ja mam ubezpieczone auto w pzu i jestem bardzo zadowolona. Nie są może najtańsi, ale mają sporo ciekawych ofert z których korzystam15 listopada 2009 at 16:22@zapominajka wrote:
Z tych ciekawych ofert to maja teraz taką kartę PZU pomoc, super sprawa dla dziewczyny. Ola Tobie na początek by się przydała, no chyba że umiesz sama koło zmienić np 🙂
To chyba jakas nowosc, bo wczesniej nic takiego nie znalazłam na ich stronie.Az z ciekawosci musze wejsc i zobaczyc …czy to cos takiego jak assistance ?
15 listopada 2009 at 22:48Ja tez o tym nic nie wiem, ale jeżli wymienią koło za free to jestem jak najbardziej na tak 😀
Napisz coż wiecej16 listopada 2009 at 16:21Jeżeli wybierasz ubezpieczenie OC to myżlę, że powinnaż się kierować tylko i wyłącznie ceną, gdyż nie będzie to ubezpieczenie dla Ciebie tylko dla poszkodowanego ;P Zorientuj się w directach typu link4, powinni mieć teraz jakież jesienne promocje. Słyszeliżcie wogóle, że w grudniu szykują się podwyżki składek na OC? Ma to być podobno wymóg UE… niefajnie, mam nadzieje że nasze towarzystwa coż wykombinują.
16 listopada 2009 at 18:21@zapominajka wrote:
Dobra sprawa, bo pomoc masz zapewnioną przez 24h/dobę, na terenie całej Polski. Koło wymienią za free, ale jak nie będziesz miała koła to będziesz musiał za nie zapłacić, a wymiana będzie darmowa.
Nie no ,przeciez zwykle jest tak ze wozi sie ze soba to koło zapasowe.Wiec tutaj problemu nie powinno byc, no chyba ze obydwa beda przebite 🙂
17 listopada 2009 at 13:43No to super ten pakiet, coż w sam raz dla mnie:)
marikaa ja włażnie wyżej trochę o tym pisałam, nie sądzę by towarzystwa mogły coż wykombinować, bo czężć firm pewnie już teraz dokładała do tego, licząc że klient wykupi sporo droższe AC u nich. Jedyne co im pozostanie to podnieżć cenę jak wszyscy albo zniknąć z rynku.
17 listopada 2009 at 19:28A czy Wam sie kiedys zdarzył na drodze niemiły wypadek ,taki do którego trzeba bylo w efekcie dzwonic po assistans.
17 listopada 2009 at 21:01Jeżeli któraż z firm upadnie to raczej będzie to jakaż mało znana, myżle że największe i mające najwięcej klientów pozostaną. Z drugiej strony np. link4 nie działa jedynie na rynku polskim, możliwe, że w ramach tego że nie jest w 100% zależny od rynku polskiego będzie mógł wprowadzić atrakcyjne zniżki aby zdobyć więcej klientów.
25 listopada 2009 at 23:31Nie sądzę 🙂
Bo przecież musi im się to opłacać.Dziewczyny, a ile kosztuje taki pakiet?
26 listopada 2009 at 17:52Ubezpieczenie zalezy od wielu czynników m.in. o wielkożci i pojemnożci silnika i od tego czy posiada sie juz jakież zniżki ale ogólnie bardziej opłaca się kupić małe autko. A wy lubicie amłe autka jeżli tak to macie jakichż faworytów
26 listopada 2009 at 18:11[usunięto_link]żka26 wrote:
Ubezpieczenie zalezy od wielu czynników m.in. o wielkożci i pojemnożci silnika i od tego czy posiada sie juz jakież zniżki ale ogólnie bardziej opłaca się kupić małe autko. A wy lubicie amłe autka jeżli tak to macie jakichż faworytów
Oczywiscie ze podobaja mi sie małe autka.Takimi nawet jest bezpieczniej jezdzic zwłaszcza jesli jest to pierwsze autko. A jaka jest róznica na ubezpieczniu miedzy małym a duzym autem?
- AutorOdp.