- AutorOdp.
- 18 czerwca 2010 at 08:04
Jak to m贸wi膮 nikt nie jest idealny, poza tym pzu nie mo偶e bra膰 odpowiedzialno偶ci za wybryki niekt贸rych swoich pracownik贸w, poza tym wracaj膮c do ich elektronicznego formularza to je偶li o to chodzi to maj膮 u mnie du偶e plusa za u艂atwianie sprawy pracownikom w tak nieprzyjemnych sytuacjach 偶yciowych
30 czerwca 2010 at 20:46r贸偶ni ludzie r贸偶nie pracuj膮
wsz臋dzie cz艂owiek trafia na mi艂ych i niemi艂ych, fachowc贸w
i 偶rednio kompetentnych…
szkoda, 偶e w Polsce jest ma艂o miejsc,
gdzie mo偶na za艂atwia膰 sprawy przez internet-
unikamy 艂a偶enia po urz臋dach i narzekania na pani膮 Krysi臋 z okienka 馃槈1 lipca 2010 at 06:56Powiem Ci, 偶e nie by艂oby narzeka艅 na Pani膮 Krysi臋, gdyby Pani Krysia wzi臋艂a si臋 do roboty a nie narzeka艂a, 偶e do niej po co偶 przychodz膮 i robi艂a „wielk膮 艂ask臋” 偶eby obs艂u偶y膰 petenta.
Z tej strony to si臋 musi zmieni膰 – a wtedy nie potrzeba obs艂ugi internetowej, bo b膮d藕 co b膮d藕, lepiej osobi偶cie – przynajmniej nie b臋dzie ewentualnej pomy艂ki 馃槈
5 lipca 2010 at 13:11[usuni臋to_link] wrote:
r贸偶ni ludzie r贸偶nie pracuj膮
wsz臋dzie cz艂owiek trafia na mi艂ych i niemi艂ych, fachowc贸w
i 偶rednio kompetentnych…
szkoda, 偶e w Polsce jest ma艂o miejsc,
gdzie mo偶na za艂atwia膰 sprawy przez internet-
unikamy 艂a偶enia po urz臋dach i narzekania na pani膮 Krysi臋 z okienka 馃槈No niestety szkoda, 偶e poj臋cie e-administracja to u nas jeszcze d艂ugo nie b臋dzie wdra偶ane w urz臋dach, dlatego tym bardziej ceni si臋 takie inicjatywy jakie podejmuje pzu w celu u艂atwienia nam 偶ycia i procedur zwi膮zanych za zg艂aszaniem szk贸d
7 lipca 2010 at 22:11z ut臋sknieniem czekam na czasy,
kiedy pit, tit i srit
sobie nadam z domu o 5.00 rano,
nie bacz膮c na godziny otwarcia urz臋du
i czy pani Krysia w艂a偶nie prze偶ywa okres czy rozw贸d…
tak偶e forsujmy takie rozwi膮zania jakie pzu ma8 lipca 2010 at 10:39P贸ki co musimy si臋 m臋czy膰 z Krysi膮, ale jest jakie偶 pocieszenie 偶e chocia偶 PZU idzie na prz贸d i staje si臋 innowacyjnym ubezpieczycielem
8 maja 2013 at 23:34W mbanku maj膮 ca艂kiem niez艂膮 ofert臋 馃槈
22 listopada 2013 at 15:10Jak ten kalkulator por贸wnuje oferty 20 ubezpieczycieli to starczy? I przy pierwszym OC jest szansa 偶e mi znajdzie tani膮 ofert臋?
17 grudnia 2013 at 14:43Wed艂ug mnie 20 ubezpieczycieli to szeroka oferta:) Najlepiej przelicz sobie na tym kalkulatorze to b臋dziesz mia艂a rozeznanie, bardzo prosto si臋 wype艂nia pola.
1 stycznia 2014 at 18:50Liczy艂am i jestem pozytywnie podbudowana , bo mnie wszyscy straszyli 偶e du偶o b臋d臋 p艂aci膰, a jak sprawdzi艂am i jeszcze zadzwoni艂am do Cuk to wysz艂o, 偶e nie jest tak 藕le bo tani膮 ofert臋 mi znale藕li:)
30 marca 2014 at 15:46Teraz gdzie偶 czyta艂am na jakim偶 portalu gospodarczym,偶e Cuk ma nawet opcj臋 roz艂o偶enia polisy na raty.W sumie dobra rzecz, jak ma si臋 du偶o innych obci膮偶e艅 miesi臋cznych.
3 maja 2014 at 14:16Jak tak wzi臋艂am – podzielili mi op艂aty na 11 rat, a pierwsz膮 p艂aci艂am dopiero po 3 tygodniach. Mieli偶my za du偶o wydatk贸w w tym roku, 偶eby tak od razu p艂aci膰 ca艂o偶膰.
31 sierpnia 2014 at 11:30zazwyczaj lepiej sprawdzac indywidualnie, niz liczyc na kalkulatorze, ja tak robilam i wychodzilo mi duzo taniej. Jak na razie mam tylko doswiadczenie z generali, ale w sumie nie zamierzam niczego zmieniac, bo wspolpraca jak narazie przebiega pomyslnie 馃檪
25 pa藕dziernika 2014 at 10:51Ja dzwoni艂am do wielu towarzystw, ale jednak kalkulator cuk wybra艂 mi najtaniej.Mo偶e to zale偶y od rodzaju kalkulatora?
- AutorOdp.