- AutorOdp.
- 1 czerwca 2006 at 21:01
z tegO co wiem tO plastry powoduja mniej skutk贸w ubocznych podobno sie po niech niekiedy „chudnie” ja biore tabletki i nie mam z nimi problemu 馃槅 jestem zdecydowanie za tabletkami 馃槇
3 czerwca 2006 at 08:23Magnolia czy tabletki czy plastry, maja porownywalna dawk臋 hormonow, wiec skutki uboczne zawsze b臋d膮, jednak偶e ich preferencja bedzie inna wsrod kobiet. Jedne lepiej znosza tabletki inne plastry.
3 czerwca 2006 at 21:57Chyba najlepiej doradzi lekarz 馃榾
7 czerwca 2006 at 14:56Ja te偶 my偶l臋 偶e lekarz by wiedzia艂 najlepiej….
8 czerwca 2006 at 18:38Ja preferuj臋 tabletki z jednego powodu – branie codzienne wpada w rutyn臋, nie ma problemu z zapominaniem i pilnowaniem termin贸w itp. Czyta艂am dzisiaj, 偶e przez plastry dostaje si臋 do krwi o ponad po艂ow臋 wi臋cej estrogen贸w, co daje wi臋ksze ryzyko zakrzepicy i innych problem贸w z uk艂adem krwiono偶nym.
Popieram, 偶e nale偶a艂oby skonsultowa膰 si臋 z lekarzem.16 czerwca 2006 at 08:50„Przed u偶yciem skonsultuj si臋 z leka偶em lub farmaceut膮” 馃槇
Nie wiem, nie bra艂em ani tabletek ani nie sotosowa艂em plastr贸w ale nie b臋d臋 zaleca艂 tego swojej kobiecie, dla mnie jej zdrowie jest najwazniejsze 8)16 czerwca 2006 at 17:34Gregu偶 wi臋c co zalecasz?? prezerwatywe??? Uzywa艂am tylko 2 razy w 偶yciu i nikt juz mnie na to nie nam贸wi 馃槇
18 czerwca 2006 at 16:19Z wlasniego doswiadczenia: tabletki, chociaz fakt w moim przypadku libido ucierpialo.
Jak juz jestesmy w tym temacie to mam pytanie.
Wie ktos czy mozna wrocic po rocznej przerwie do brania tych samych tabletek anty ?
19 czerwca 2006 at 11:54A czemu mia艂oby si臋 nie m贸c ?
@ Gregu偶, dziwny jeste偶, mnie tabletki niesamowicie pomagaj膮, pomijam fakt, 偶e bior臋 je jako leki a nie jako antykoncepcj臋 stricte, i jestem zadowlona. Przecz z przes膮dami.
19 czerwca 2006 at 11:59Nitk nie jest dziwny, tylko ka偶dy ma inne zdanie i bardzo mi przkro ale musisz zrozumie膰, 偶e ka偶dy uwa偶a inaczej.
19 czerwca 2006 at 13:04nomiss ja wr贸ci艂am tak do tabletek lekarz nie mial nic przeciwko
- AutorOdp.