- AutorOdp.
- 3 maja 2008 at 17:53
o co chodzi z płatkami fitness? bo na reklamie jest pokazane ze jakas tam laska nie miesci sie w kostium i przez 14 dni jadla te platki i potem po 14 dniach weszła w nie . czyli te platki odchudzaja ? jesli bede jadła e na sniadanie przez 14 dni ? o co z tym ch?
3 maja 2008 at 18:25moze i bys schudla jakbys jadla tylko na sniadanie te platki 😉
3 maja 2008 at 18:44no wlasnie tak mysle. jesli bym jadla te platki fitnesss i melko 0 % tłuszczu bo jak reklauja ze po 14 dnaich mogla sie wcisnac w kostium ….
4 maja 2008 at 06:16Taaaaaa jasne…….
W reklamie wszystko możliwe.4 maja 2008 at 06:19no tak ale jesli by tak nei bylo to by moze nie pokazywali. bo wiecie zastanawiam sie czy kupic sobie wlasnie te platki
4 maja 2008 at 08:23[usunięto_link]
Miałam od wczoraj stosować dietę, ale po żniadaniu z płatkami fitness się zraziłam i nie wyszło. Dziż zjadłam płatki z ciepłym mlekiem i były bardzo smaczne. 🙂 Jeżli wejdziecie na tą stronę i np. zalogujecie się, znajdziecie tam swoją dietę na 14 dni. Głównie chodzi o to, żeby w ciągu dnia zjeżć dwa razy produkty nestle fitness, czyli: żniadanie płatki i np. podwieczorek baton nestle fitness lub inne płatki. Myżlę że nie trzeba się rygorystycznie trzymać tej diety, tym bardziej, że propozycje posiłków są dożć kaloryczne, czyli np. 550 kcal na obiad, tak że suma kalorii na dzień przekracza nawet 2000kcal. Ja osobiżcie na żniadanie jem tylko płatki, choć tam jest napisane że oprócz tego jeszcze kanapke itp. Dodatkowo są tam wyznaczone i pokazane ćwiczenia na każdy z 14 dni. To jest wg mnie najważniejsze! I żeby nie jeżć zbyt dużo. Mówię wam, wejdźcie na tą stronkę, poczytajcie, zalogujcie się to dowiecie sie raczej wszystkiego o co chcecie spytać 😉
4 maja 2008 at 08:30acha oki 😉 ale jesli moge wiedziec jeszce. to czy od nich mozna schudnac ?
4 maja 2008 at 08:50Hmm… wątpię że można schudnąć tylko przez jedzenie płatków fitness. Myżlę że chodzi włażnie o tę dietę z płatkami + ćwiczenia. Wtedy, wydaje mi się że można.
4 maja 2008 at 09:13acha no ok . bo wiecie reklamy czasem klamia i w ogole
4 maja 2008 at 09:34Przeciez nawet w reklamie mowia albo jest napisane na dole ze trzeba do tego cwiczyc i stosowac jakas diete.
A po za tym to ta dziewczyna probuje sie wcisnac w turkusowy kostium a potem na plazy lata we fioletowym hehe 🙂4 maja 2008 at 15:57haha no tak 😉 no nic ;D sprobuje . tylko z enie za bardzo lubi emleko
6 maja 2008 at 11:48Oleczka jak nie lubisz mleka to spróbuj z jogurtem naturalnym 0% 🙂
Ja jadłam te płatki na żniadanie i kolację stosowałam ćwiczenia ale i tak nie dało efektu schudnięcia 🙁
A Wam życzę powodzenia6 maja 2008 at 16:57Dziekuję Dziękuję ;* sprovbujr z jogurtem 🙂
6 maja 2008 at 21:49jesli w twoim zyciu tylko platki maja cos wspolnego z ftnesem to trzeba sie ruszyc …platki maja cukier i puste kalorie lepiej postawic na otreby .
7 maja 2008 at 04:47wiecie co ? probowalam te platki. one sa strasznie slodkei bo maja jakies w ogole dodatki tam i nie za bardzo mi zasmakowały.
- AutorOdp.