• Autor
    Odp.
  • april91
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Moja mama zrobiła ciasto i nie wytrzymałam… 😳 Strasznie jestem na siebie zła. I znów ciężko mi się zmotywować.

Olisa
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

spróbowałam tych płatków i strasznie mi smakują. Aż się boję… bo nic co smaczne nie jest dietetyczne:(

oleczka
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 114
    • Zapaleniec

april91 : sluchaj ja jem słodycze normalnie i sie tym nie przejmuje jesli duzo cwiczysz to sie nie mozesz przejmowac bo to od razu te kalorei zrzucisz napawrde a słodycz emozes z jesc codziennie jesli masz szybka przemiane materii a po 2 organizm potrzebuje curku i lepiej myslsi zpoprawisz humor . naparwde mozesz sobie pozwolic jesli duzo sportu uprawiass

Trofik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 26
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

april91 : sluchaj ja jem słodycze normalnie i sie tym nie przejmuje jesli duzo cwiczysz to sie nie mozesz przejmowac bo to od razu te kalorei zrzucisz napawrde a słodycz emozes z jesc codziennie jesli masz szybka przemiane materii a po 2 organizm potrzebuje curku i lepiej myslsi zpoprawisz humor . naparwde mozesz sobie pozwolic jesli duzo sportu uprawiass

Nie chce byc zlosliwy, ale jesli naprawde sie nie przejmujesz to czemu robisz ciagle posty w temacie odchudzanie i pytasz sie czy jak zjesz xxx to nie przytyjesz? Pozatym w innym poscie pytasz czy nie przytyjesz od slodyczy a tu mowisz, ze sie tym nie przejmujesz. A po segundo, to organizm nie potrzebuje cukru, a bynajmniej nie tyle. Jedynie mozg potrzebuje a reszte mozna na sile z tluszczy np. przy CKD albo diecie niskowęglowodanowej.

oleczka
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 114
    • Zapaleniec

bo postanowalam do 3 dni tezmu bo po co ? jesli uprwiam duzo sportu? a wlasnei gadałam z mama i np moja mama je i jeee yle slodyczy a chudie bo duzo pracuje mi mam nadzieje slodycze nie zaszkodza bo np jak cos zjem to idziemy na 2 godziny na rower z koelzanka a potem moze sobie 3 km pobiegamy no i wieczorem robie brzuszki a jeszce do tego treningi wiec postanowlam sie nie martwic. a po 2 wiem ze organizm czasem potrzebuje cukru

Empatia
    Participant
    • Tematów: 9
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

Mi te płatki pomagają, jak chcę schudnąć 2 do 4 kilo to mi się to udaje w miesiąc bez żadnej katorgii, jem tylko te płatki+ jogurt na żniadanie, obiad kolację. Myżle,że jak ktoż jest naprawde otyły to stosując tylko dietę a nie ćwiczy, efektu odchudzania nie zobaczy tak szybko. Wydaje mi sie, że te płatki pomagaja osobą szczupłym, które chcą schudnąć ok 5 kilo. Zaż osobą otyłym raczej ciężko będzie schudnąć .

macek10
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

organizm nie potrzebuje cukru tylko weglowodanow o wiele lepszym zrodlem glukozy sa weglowodany zlozone wystepujace w zbozach, kaszach to o wiele efektywniejsze zrodlo energii niz baton lub cukierek, to czy mama chudnie to tez sprawa indywidualna moze ma szybka przemiane materii i bardzo trudno jej przytyc nie kazdy jest taki sam.

blue moon
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

platki najlepiej jesli by byly owsiane poprwiaja prace jelit maja bardzo malo kalorii ja naprzyklad jak jjem platki lykam tabletke cla clarinol wczesniej za 2 godziny jestem juz lekka;P

Twoja_Figura
    Member
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Najlepiej spożywać zwykłe płatki owsiane, sprawdzony sposób:)

Hmm co Wy z tym Clarinor?:) Są znacznie skuteczniejsze firmy, których CLA jest najlepszej jakożci, spożywane przez sportowców i polecane przez fachowców a nie tylko reklamę w TV:)

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

no np?
    to ze cla w clarinolu jest najlepszej jakosci jest akurat oficjalnie potwierdzone…

Laluna
    Member
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

też tak słyszałam… Figura skoro tak, to rzuć kilka nazw, bo ja się np. nie orientuję co teraz jest na rynku z tego typu żrodków i z chęcią się dowiem 🙂

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Zasłużony

No ja własnie zakupiłam i zajadam codziennie te płatki w pracy z jogurtem- zobaczymy co dalej.
    Łykam Clarinol CLA 1000, ćwiczę troszkę (czasem 😳 ) i nie jem po 18.
    zobaczymy jak się zaprezentuje w sezonie, bo póki co jest marnie!

Laluna
    Member
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

oj… u mnie też nie najlepiej… no nic – działamy 😀 i zobaczymy jak będzie 😉

Katie
    Member
    • Zasłużony

płatkami fitness można się w poważną chorobę wpędzić. NIe mają żadnych składników odżywczych, są najlepszą drogą do rozrzedzenia krwi i żmierci.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " płatki fitness"

Przewiń na górę