• Autor
    Odp.
  • mamuska84
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Oleczka pewnie kupiłaż te z jogurtem one są słodkie ale są bez kup sobie inne 🙂

oleczka
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 114
    • Zapaleniec

oki kupie 🙂 to sprobuje ;d poeksperymentuje troszki ;d

april91
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Ja jestem na 3 dniu i mam wątpliwożci co do ich skutecznożci. Owszem, czuję się bardzo dobrze i wogóle, ale może dołożę sobie jakież dodatkowe ćwiczenia – wypadałoby pobiegać ale nie za bardzo się chce :p – bo te z płatkami mi jakoż nic nie dają 😛

oleczka
    Member
    • Zapaleniec

jesli nei chce ci sie biegac to rob brzuszki 😉 i maszeruj i jeźdxij na rowerze to o wiele lepsze bo mnie tez sie nie ce za bardzo biegac ;p

baby jane
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Jedzenie samych płatków nie pomoże wam schudnąć. Zresztą te całe płatki fitness to jeden wielki chwyt marketingowy. Nic nie daje, wiem to z autopsji, nawet z ćwiczeniami.

oleczka
    Member
    • Zapaleniec

achaaa 😉 no kurde to lepiej nie kupowac i wydawac kase po co ? heh no dzieki dzieki ;8

Trofik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 26
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

achaaa 😉 no kurde to lepiej nie kupowac i wydawac kase po co ? heh no dzieki dzieki ;8

Jedyne platki polecany , gdy sie odchudzamy , to owsiane. W tych fitness jest duzo cukru, wiec nie polecam. Dodatkowo w mleku jest sporo cukru złożonego – laktozy, wiec te wszystkie reklamy to bzdury.

oleczka
    Member
    • Zapaleniec

no wlasnie gadalam z kolezanka z pania nasza od biologii ona duzo wie o tym odzywianiu itp i tez powiedziala ze reklamy klamia i ze lepiej sie trzymac tego co zdrowe itp

baby jane
    Member
    • Bywalec

Ja jem codziennie musli, kupione w sklepie ze zdrową żywnożcią, nie są to ziarna prażone ani słodzone. Moja mama się żmieje, że jest to karma dla królika, no cóż mnie to smakuje i co najważniejsze, jest zdrowe 🙂

Laluna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

ja fitness jadam bo lubię 😉 te reklamy to piękna bajka… a mnie po prostu smakują 😀 no i może faktycznie troszkę na trawienie wpływają 🙂 ale na pewno nie ma co się spodziewać wciżnięcia w sukienkę sprzed 5 lat 😉

oleczka
    Member
    • Zapaleniec

hehe no racja racja ;d no ja tez lubie musli l;d kupuje u mnei takie w malych saszetkach „fotella” 🙂 :F jest bananowe jogurtowe truskawkowe i tropikalne a no sliwkowe ;p

baby jane
    Member
    • Bywalec

Ah „fitelle” też jadam, łatwiej kalorie obliczyć :]
    Swoją drogą producenci nie zawsze umieszczają ile kalorii jest w opakowaniu danego produktu, przeważnie piszą tylko ilożć kcal w 100 g 😕 I potem przeliczaj sobie kobieto 🙄 Ale czego się nie robi dla szczupłej figury.

oleczka
    Member
    • Zapaleniec

no wlasnie ;d racja ;d

Laluna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

a no takie życie 😉 a ja znów kupiłam fitness bo mi się skończyło… tym razem z czekoladą – rozpusta 😀

oleczka
    Member
    • Zapaleniec

hehe no ja musze sobie kupic ;d

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " płatki fitness"

Przewiń na górę