Płeć fryzjera – ma znaczenie?

• Autor
    Odp.
  • Mokka_Latte
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

Do kogo wolicie chodzić, do kobiety czy mężczyzny, ma dla Was znaczenie płeć fryzjera??

Olusia
    Member
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Ja jakoż nigdy nie trafiłam na fryzjera mężczyznę. zawsze jest to kobieta, raz starsza, raz młodsza. Ulubionej fryzjerki też nie mam 🙂

kaiser
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Ja wolę chodzić do kobiet. Teraz większożć męskich fryzjerów to chyba geje i wolę żeby dotykała mnie kobieta niż gej.

Kawoszka
    Member
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

Z tymi kucharzami to nie wiem 🙂 ale ja swojego pana Irka nie zamienię na kobietkę. Przynajmniej się słucha jak się do niego idzie w przeciwieństwie do pojedynczych fryzjerek w przeszłożci, które cięły jak im się chciało.
    keiser- lepiej fryzjerom patrz na nożyczki a nie co innego i po problemie. 🙂

olamik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Witam,

myżlę, że tak. Jak chodziłam do faceta, to byłam bardzo „dopieszczona” i fenomenalnie mnie czesał. Jak do kobiety to tylko fajna fryzura :).

Mokka_Latte
    Member
    • Stały bywalec

A co pwiecie na tych panów z Ostrego cięcia? Mężczyźni -uznani fachowcy.

Kawoszka
    Member
    • Zapaleniec

Dla mnie ok, dla klientów Wierzbicki pewnie nie jest taki ostry jak w programie:P. Shmidt jest sympatyczny więc tym bardziej. Tylko nie wiem ile płaciłoby się takim fryzjerom, chyba sporo.

Mokka_Latte
    Member
    • Stały bywalec

Niewątpliwie niemało, ale raz na jakiż czas chyba warto się do takiego wybrać – żeby dobrał kolor, fryzurę, a potem jakież odżwieżenie można już u zwykłego 😉

Kawoszka
    Member
    • Zapaleniec

To już może lepiej poszukać salonu po ich rewolucji w okolicy 😛 tylko póki co odwiedzają małe miejscowożci ale w końcu kiedyż dotrą do Warszawy.

Mokka_Latte
    Member
    • Stały bywalec

To też jest pomysł, ale włażnie -nech dotrą do Warszawy. A mimo wszystko 3 dniowe szkolenie nie uczyni z nikogo mistrza nożyczek, może najwyżej zainicjować proces 😉

Kawoszka
    Member
    • Zapaleniec

Mokka-latte- ale tam gdzie przychodzili, to nigdy nie było tego problemu, że ktoż nie potrafi ciąć. Może robili niemodne fryzury (bo ludzie w Knurowie itd. nie koniecznie chcą mieć na głowie nowożci z Mediolanu, taka prawda) ale do samego strzyżenia, nigdy nie mieli zastrzeżeń. Oprócz tego faceta oczywiżcie, co się bał strzyc kobiety.:P

AiszaPerfumy_pl
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

@Tama wrote:

Jeżli faceci, to tylko geje.

Włażnie to chciałam napisać. Od kilku lat oddaję włosy tylko w ich ręce. Nie wiem czym jest to spowodowane, że ufam takiemu fryzjerowi najbardziej. Na pewno jest to kwestia ich wyczucia, ale chyba tez bezpardonowożci w kontakcie z klientem 🙂

MagdalenaF
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Nie zgadzam się – moj brat jest fryzjerem – nie jest gejem i fantastycznie tnie 😉 nie potrafi robic fryzur – w sensie czesanie na wesela itp ale obcinanie, farbowanie itp robi zdecydowanie le[pije niz kobieta.

AiszaPerfumy_pl
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

Widać wyjątki potwierdzają regułę 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Płeć fryzjera – ma znaczenie?"

Przewiń na górę